Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 213
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUJUNDŽIĆ IZ GOSPIĆA

Nerad i nered su obilježili Josipovićev mandat

kujundžić
Foto: Iva Vidović Pocrnić
1/3
11.12.2014.
u 15:24

Dodao je kako vjeruje da će pobijediti u prvome krugu, a sa stopostotnom sigurnošću tvrdi, "ako ne u prvom, u drugome krugu"

Milan Kujundžić, kandidat za predsjednika Republike Hrvatske, posjetio je Otočac, Gospić i Senj, a iz glavnog grada Ličko-senjske županije poručio je kako je uvjeren da je upravo on novi predsjednik.

- Republika druga Ive Josipovića koja kreće s Trga maršala Tita je opasnost. O nečemu čudnome govori on tako da je to zapravo prevara hrvatskoga naroda kao što je bio prevara i njegov mandat. Nerad i nered su obilježili mandat Ive Josipovića, a od Hrvatske ćemo s mojim dolaskom napraviti zemlju reda i zemlju rada i zemlju gdje će svi biti isti, a ne kao što po Ivi Josipoviću postoje samo takozvani crveni koje on ne može kritizirati i građani koji žive u sirotinjstvu i morali bi iseliti iz Hrvatske, komentirao je Kujundžić.

Dodao je kako vjeruje da će pobijediti u prvome krugu, a sa stopostotnom sigurnošću tvrdi, "ako ne u prvom, u drugome krugu".

Na pitanje što očekuje od birača te što im nudi, kazao je da očekuje ponajviše prestanak iseljavanja.

- Očekujem u Lici isto što i u cijeloj Hrvatskoj, a to znači stvaranje nove Hrvatske i prekidanje sa korupcijom, kriminalom, prekidanje sa stranačkim politikama koje su uništile hrvatsku državu. Prekid siromaštva, prekid iseljavanja iz Like, nema tko živjeti u Lici, djece više nema. Dakle, hrvatski narod očekuje da se mora dogoditi nešto što će zaustaviti propadanja i nestajanje i Like i hrvatskoga naroda. Dakle, pokretanje projekata, proizvodnje za sve, škole za sve, fakulteti za sve one koji žele učiti, sigurni mirovinski fondovi, sigurne mirovine i nadasve duhovna i moralna obnova popraćena zakonom jednakim za sve.

U Gospiću je u pratnji članova HSP te Karla Starčevića ispred Saveza za Hrvatsku položio vijenac kod spomenika hravstkim braniteljima te se poklonio prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu kod njegove biste.

>>Šaljite nam svoja pitanja za Ivu Josipovića

>>Kujundžić: Ivo Josipović sa mnom nema nikakve šanse

Komentara 7

Avatar tajar
tajar
16:18 11.12.2014.

Tko još, do sada, nije "pročitao" Kujundžića?

Avatar gospic
gospic
18:29 11.12.2014.

Nerad i nered tocno , ali narod je slijep

ME
melinda
16:45 11.12.2014.

Smijesan si mislim i sam sebi pa ne bira se gospodine presjednik kucnoga savjeta vec presjednik jedne ozbiljne drzave i ne lupetaj gluposti jer za jednoga presjednickoga kandidata nemas ni 1% znanja i bolje se povuci jer ce ti se ljudi smijati na gluposti koje provaljujes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije