Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HND-a osudio marasa
Povratak na članak

'Neprihvatljivo je kolege s HRT-a izbacivati s javnih konferencija za medije'

Ono što HRT sad jedino može napraviti jest da bezuvjetno povuče sve te tužbe, kazao je Hrvoje Zovko.

Komentari 26

DU
Deleted user
13:28 25.02.2019.

predsjednik društva koje nije novinarsko a najmanje hrvatsko. hrvatsko u naslovu kao i imena i prezimena pojedinaca služe samo kao smokvin list za organizaciju koja vodi specijalni rat protiv rh.

VL
PR
Princeza
13:32 25.02.2019.

Maras ima mozak velicine graska.

VL
VE
velist
13:11 25.02.2019.

To je demokracija i sloboda govora, tj. Maras slobodno može odlučiti tko smije, a tko ne smije slobodno izvještavati. ;)

VL
BU
burza
13:51 25.02.2019.

Nemojte pisati fa je Gong zapoceo bojkot napisite soros to je istina jer on financira nevladine udruge u najvecem djelu

VL
DU
Deleted user
14:00 25.02.2019.

Sada tužbe smetaju, a 2000-ite je 40 urednika s htv-ea zamjenjeno drugarima. Ne pamtim prosvjede, tužbe, prostor u medijima i optužbe za čišćenje, ništa. Muk! Marš s posla kao Dujmović, bez riječi. Druže hrvoje, red je za vaš marš ss posla, ta to ste vi uveli. Nadam se još boljem marširanju, nakon izbora!

VL
DU
Deleted user
13:21 25.02.2019.

danijel hrzic, pernar je klaun i pajac, vidim da koristis priliku promovirat tu smijesnu stranku koja ovisi o tome da li je pernar popio terapiju

VL
RI
Rizlman
14:10 25.02.2019.

Pokazujete tko ste i što ste. Isti te ti i taj Maras, komunjare i jugoslavenčine kojima smeta što Hrvatska uopće postoji. Osim toga, ti si Zovko onim sramnim montiranim prilogom na 20-godišnjicu pada Vukovara pokazao tko si i što si,i, običan srpski trabant koji djeluje po obrascu KOS-ove operacije "OPERA" i tad te trebalo izbaciti s televizije kao kad se profesionalne vojnike izbacuje iz vojske uz nečastan otpust, bez prava na otpremninu i svih drugih prava. Štoviše, u nekoj drugoj državi bio bi tužen i za kontrašpijunažu.

VL
OK
okolo
13:56 25.02.2019.

nigdje u svijetu predsjednik strukovne udruge ne može bit čovjek koji je zlostavljao kolegicu...valjda i članstvo konta kad može predsjednik zašto i oni ne bi bili zašticeni kao svete krave.

VL
DU
Deleted user
13:50 25.02.2019.

"H"TV je režimska televizija kojoj pridjev hrvatski nimalo ne odgovara, ali ako su nešto dobroga do sada napravili onda je to otkaz sadašnjem predsjedniku "H"ND-a koji je svojim manipulatorskim prilozima pljuvao po najvećim hrvatskim svetinjama poput Vukovara. Bilo bi dobro kada bi i jedni i drugi bili podvrgnuti potpunom resetiranju i nestanku sa hrvatske scene.

VL
AR
Arger
15:19 25.02.2019.

Pa zasto se ostale TV kuce ne solidiraju sa HRT-om i nebojkotiraju te ljevicare.

VL
Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
14:32 25.02.2019.

Ne znajući da nitko ne voli ulizice Mavas je mislio da će ga HND podržati. Još si ti politički zelen, Gordane...

VL
NE
Neo001
16:18 25.02.2019.

HRT niti je hrvatski, niti je javni to je jugosrpsko smeće u službi komunjarske partije. Zato treba provesti regerendum da se ukine to jugo smeće

VL
IG
Ilija_Gregorić
13:38 25.02.2019.

Maras igra Trumpovu igru... Koliko glup trebaš biti?

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
15:32 25.02.2019.

Gospodin Maras je jako pogriješio izbacivši novinare s javno objavljene konferencija za tisak. To je toliko glupi potez! Kada god ću gledati Marasa u Saboru sjetit ću se kako je brzopleto i glupo uradio štetu i sebi i stranci u kojoj je. To je njegova sramota i osobna akcija na krive ljude i na krivom mjestu, bez zrna inteligencije. Žao mi je.

VL
IL
ilicak
03:02 26.02.2019.

za njih je sve prihvatljivo jer vuku cijelu Hrvatsku za nos

VL
MA
malisani
15:04 25.02.2019.

Dektiva!

VL
Avatar jest
jest
14:00 25.02.2019.

Sve velike političke stranke kada su na vlasti vole koristiti HRT kao svoj besplatni pamflet, u tom su smislu SDP i HDZ posve jednaki i malo je licemjerno to kako se sada postavlja SDP. Ne vjerujem da će skoro doćii doba u kojemu politika neće kontrolirati HRT, HNS i nadzorne odbore proizvodnih javnih firmi.

VL
Avatar Danijel.Hrzic
Danijel.Hrzic
13:18 25.02.2019.

Dal iste primjetili da mnogi političari i javnost počnu progovarat o mnogim temama i suprotstavljat se onima i onome što je odavno Pernar govorio ili ŽIVI ZID? Pernar odavno govori koje zlo je HTV koji je zapravo HDZ-tv, sve što on pokrene ili ŽIVI ZID, sve čemu se mase na početku smiju ili zgražavaju na kraju shvate svu istinu i tragediju pojedine teme i počnu isto govorit i zagovarat! Od banaka,kredita, legalizacije marihuane,deložacija,farmaceutske industrije pa eto sad i HTV-a, sve te teme je Pernar prvi otvorio a bio kažem ismijavan i nazivan KLAUNOM, razmislite malo!!

VL
Avatar Danijel.Hrzic
Danijel.Hrzic
13:17 25.02.2019.

To je taj HTV koji tuži kada ga se proziva za cenzuru a cenzuriraju ŽIVI ZID na svakom čošku! Taj HTV niti ne treba cenzurirat javno i otvoreno, dovoljno je ovakvo jednoumlje, dakle preko izbora gostiju nameče jednu temu, navlači na stranu koju želi a druga strana nema ni slova mišljenja mogućnost izreč a čak ako netko i kaže nešto onda ga se napada na sva zvona za šovinizam,ksenofobiju,homofobiju,odmah su ustaše,mrzitelji... Svi mainstream mediji svijeta tako funkcioniraju i na taj način formiraju sliku svijeta kakvu službena politia želi a to je ujedno i razlog zašto stotine tisuća ljudi puši HDZ-ove laži na način da misle da je sve bolje i bolje u državi dok smo na dnu u svemu a država sve praznija od ljudi. Kada Pernar kaže istinu onda ga se naziva teoretičarem zavjera ili populistom, ismijava ga se i sotonizira a HDZ-SDP-GLAS-STAR-HNS i ostale se predstavlja kao kremu politike!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.