Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinio razbojstvo

Nepoznatog pljačkaša automat kluba u Prečkom terete i za pokušaj ubojstva

policija stop
02.03.2016.
u 15:13

Maskirani razbojnik upao je jučer oko 13 sati u ulici Slavenskoga u automat klub, gdje je naoružan počinio razbojstvo nad dvije zaposlenice i potom zapucao prema 49-godišnjakinji

Nepoznatog razbojnika koji je u utorak opljačkao automat klub u zagrebačkom naselju Prečko i pritom teško ozlijedio 49-godišnjeg gosta, zagrebačka policija osim za razbojništvo tereti za pokušaj ubojstva te dovođenje u opasnost života i imovine.

Maskirani razbojnik upao je jučer oko 13 sati u ulici Slavenskoga u automat klub, gdje je naoružan počinio razbojstvo nad dvije zaposlenice i potom zapucao prema 49-godišnjakinji nakon čega je pobjegao s plijenom od nekoliko desetaka tisuća kuna, doznaje se od zagrebačke policije.

Ozlijeđeni gost je prema pisanju medija pokušao spriječiti bijeg razbojnika koji ga je pritom upucao u ruku. Liječnička pomoć ozlijeđenom muškarcu pružena je u KBC Sestre milosrdnice.

>> Ovaj muškarac je naoružan opljačkao poštu u Zagrebu: Prepoznajete li ga?

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:38 02.03.2016.

Terete ga možda i za nevraćenu knjigu u knjižnici! Policija izuzetno nerado izlazi u ophodnje i imate slučaj Prečko - poštanska uprava odlučila zatvoriti poštu u Prečkom jer su toliko učestale pljačke da nema smisla držati dalje otvorenom, a na lokaciji stotinjak m od opljačkanog automat kluba. U posljednjoj pljački te pošte je pancirni prsluk spasio zaštitara. Znači, policija se toliko "oslanja" na zaštitare da uopće ne haju za takve pojave na terenu, to njima nije briga - nego kad pljačkaš pobjegne, e da mu za medije "nakite" optužnicu... Što ono piše na kolima MUP-a : Sigurnost i povjerenje! Aha, nek to izdeklamiraju zaposlenim djelatnicima pošte u Prečkom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije