Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turistička atrakcija
Povratak na članak

Neočekivani problemi u Međimurju: Vinari raskinuli ugovor, upitna gradnja vidikovca

U listopadu je stigla potvrda da je vidikovac postao dio projekta Cycle Seeing Attracttour, vrijedan 1,4 milijuna eura, u kojem je partner jedan mađarski grad.

Komentari 3

VU
vusobegood
08:01 15.12.2020.

Vinari su napravili izgledno dobar poslovni potez.Prodamo zemljiste a opcina ce nam na tom zemljistu stvoriti uvjete da plasiramo svoje sadrzaje.No, sada se netko u opcini sjetio da bi zemljoposjednici mogli dati to zemljiste badava kao ulog ulaska u biznis.Zemljoposjednici pak se ne mire sa cinjenicom da bi mogli ostati bez eurica.I tako to biva kad se u mutnim vodama pliva(Štrigovska narodna poslovica).

VL
Avatar Golum
Golum
07:55 15.12.2020.

Danas je za ne izvrsavanje obveza kriva korona, kad nije bilo korone onda je bila kriva kriza...uvijek izgivori za makinacije.

VL
Avatar klopotec
klopotec
07:50 15.12.2020.

Hehe, igre i igrice. Pa nedavno su ako se ne varam zahvaljujući toj istoj općini i došli u posjed Mađerkinog brega. Na katastru su vlasnici parcela sada stari Štampar i Cmrečnjak a zakupoprimci sinovi na svakoj od parcela.?? Katastar tj. posjedovni list: https://oss.uredjenazemlja.hr/public/cadServices.jsp?action=publicCadastreParcel . A i dugove za grožđe je potrebno podmiriti.... Dajte malo novinari kopajte dalje, bit će zanimljivih štiva....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.