Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIOZNO PODRHTAVANJE

Neobjašnjiva tutnjava uznemirila San Diego: Nitko ne zna o čemu je riječ

"Vaccination super station" opens for healthcare workers in San Diego
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
15.03.2021.
u 14:18

Iz geološkog instituta naveli su da se nije radilo o potresu jer se vremenski period ne poklapa

Građani San Diega u SAD-u od prošle su srijede uznemireni jer se taj dan u poslijepodnevnim satima osjetilo misteriozno podrhtavanje nalik na potres. Prvo se mislilo da se zaista i radi o potresu ili da je riječ o vježbama vojnih zrakoplovaca, no zasad nitko ne preuzima odgovornost.

Prozori su se zatresli, a psi uznemirili kada je došlo do ''eksplozije'' nepoznatog zvuka, prenosi The San Diego Union-Tribune, no još uvijek nije utvrđeno odakle dolazi zvuk koji su građani čuli još prošlog mjeseca, a prije toga i prošle godine.

Iz geološkog instituta naveli su da se nije radilo o potresu jer se vremenski period ne poklapa, a kad je jedan vojni dužnosnik kazao kako se možda radi o vježbama u kampu Pendlenton, gdje se vojnici koriste oružjem, glasnogovornik vojske odbacio je tu tezu, govoreći kako je ta vježba u srijedu bila otkazana.

Odgovornost odbacuju i iz vojnog zrakoplovstva u San Diegu, govoreći kako nitko od njih nije tada bio u zraku.

Neki tvrde kako je do toga došlo zbog promjene u atmosferskom tlaku, no još uvijek nije stigla nijedna potvrda koja bi mogla objasniti te okolnosti, a ovakvi fenomeni pojavljuju se diljem svijeta, pa neke zemlje čak i imaju nazive za njih – ''mistpoeffers'' u Belgiji i ''uminari'' u Japanu.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
16:09 15.03.2021.

Fighter jet 6. gen se testira......

DR
Drazen
18:59 15.03.2021.

Rusi, nitko drugi.

DU
Deleted user
16:18 15.03.2021.

El Chapo opet kopa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije