Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DOKUMENTACIJE

Neobična zapljena na granici: Pronašli ljudski mozak u staklenoj posudi

Foto: Twitter
20.02.2020.
u 20:03

Američki su carini u rutinskoj kontroli kanadskog kamiona pronašli ovaj neobičan paket

Američki su carinici rutinski provjeravali kanadski poštanski kamion koji je, između ostalog, prevozio "starinski nastavni primjerak" kojeg su carinici namijenili provjeri.

Ono što nisu očekivali jest da paket zapravo sadrži ljudski mozak položen u staklenu posudu. Uz njega nije bila priložena ikakva dokumentacija koja dokazuje legalan ulazak u SAD, izvijestila je američka Uprava za carinu i zaštitu granica (CBP).

Pošilja je krenula iz Toronta, a trebala je stići u Wisconsin. 

"Ovo je samo još jedan sjajan primjer jedne od mnogih stvari koje CBP službenici svakodnevno čine kako bi zaštitili našu državu", rekao je Michael Fox, direktor CBP-a.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
20:52 20.02.2020.

Da to nije povezano sa Vulinovom tetkom ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije