Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.10.2023. u 08:53

Dvanaest – toliko je puta trebalo zakazati glavnu raspravu da bi ona konačno bila i održana i suđenje konačno otpočelo. A prije tog uspjeha ostvarenog koncem travnja, u šest godina od podizanja optužnice proces se nije bio maknuo od jedne jedine rasprave, na kojoj je tek pročitana optužnica i okrivljenici se redom izjasnili nevinima

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
09:15 03.10.2023.

To je najobicniji momtirani politicki proces...a sudstvo rh je tu nemocno...nogomet je veliki biznis i velika praonica novca na svjetskoj razini...gospoda Mamici su umjesni u tom poslu i sto ce sud dokazati ...apsolutno nista..jer tu nista i nema ..itd itd

SP
Spezzi
09:51 03.10.2023.

Sada se vidi kad je optužnicu politika pisala što se dogodi, nitko neće jesti vrući krompir. Trebalo je razmontirati Dinamo (što im dobro ide) i reprezentaciju (još se Dalić dobro drži).

SS
simpatican.simpa
21:50 03.10.2023.

Nikome nije u interesu da se riješi problem , kriminal , korupcija pa se zato i ovo razvlači. Tipične igre moći i prijestolja i NARCOS. Da se želi riješiti problem i poštivati Zakon i pravnu državu sve bi bilo gotovo za mjesec dana. Nakaradni Mamić i još nakaradnije i korumpiranije pravosuđe. Pravosudna vlast nam je u potpunom mentalnom i fizičkom kaosu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije