Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjednica vlade
Povratak na članak

'Nemamo novca za pelješki most, no spojit ćemo Hrvatsku!'

Ministar Siniša Hajdaš Dončić ponovio je da će Hrvatska graditi pelješki most ne uspije li se dogovoriti s Bosnom i Hercegovinom o gradnji koridora kroz Neum. Danas je dodao kako bi novi most mogao biti jeftiniji oko 30 posto.

Komentari 376

ZX
zark x
11:03 19.07.2012.

Plan 21: --> Premijer Zoran Milanović, govoreći o gradnji pelješkog mosta, rekao je da Vlada ne želi davati obećanja ako nije sigurna da ih može ostvariti.

VL
DU
Deleted user
11:06 19.07.2012.

Bogomdana lokacija za mega marinu, na pola km od jedne od najviše lijepih starih gradskih jezgri Sredozemlja i na par km od aerodroma Split. Sa cjelokupnom infrastrukturom u startu jer je tamo nekoć bilo brodogradilište pa ima svega - od vode, energ. postrojenja, molova itd. Tko je to "zgrabio", napravio je posao za pamćenje jer će tamo niknuti marina nalik na Tivat - domaći meštri će pak dežurati i otklanjati manje kvarove na jahtama, a ostali Trogirani će biti konobari, sobarice, kuhari, vrtlari itd. itd. Sic transit gloria Mundi! Nekoć cijenjeno brodogradilište postaje 5* marina za mega jahte bogatuna...

VL
OB
-obrisani-
11:15 19.07.2012.

A Kermas Energija je cije vlasnistvo !?? Sigurno druga Mice neka fiktivna tvrtka koja pere novac u HR a nema niti jednog zaposlenog kao Danko Koncar ! Ili ZABA zg banka pere novac pa ce poslije ona prodati brodogradiliste !! !! Sve u svemu ovi zele sve unistiti rasprodati i to onima koji kupuju i zatvaraju radi konkurencije jer proizvode u svojim zemljama a u drugim kupuju i zatvaraju sa tim planom ostaju jedini na trzistu !! Boze dragi pomozi nam da izabaremo pametne ljude koji cuvaju hrvatsku drzavu, vode brigu o hrvatskom nacionalnom interesu, privredi i narodu !

VL
DS
Dana Slade
11:18 19.07.2012.

skužili ste da vas Dalmacija prezire s mosta, pa ste požurili s ćom da će ga biti. Bože moj, kad će pasat i ove tri pol godine...da ih javal odnese.

VL
QW
qwerty
11:21 19.07.2012.

Zato Dalmacija obožava adz koji obecava most 20 godina a uspio je napraviti samo skretanje za Dugobabe i pofarbati jedan tunel, skupoooo!

VL
BA
BARUH
11:23 19.07.2012.

Gacko: Tesko da mozemo i uz Bozju pomoc izabrati takve ljude, jer Hrvati kad dodju na vlast postaju lopovi, a to je nazalost naslijedje iz proslosti. Zasto si na vlasti ako neznas krasti??????????????

VL
BA
BARUH
11:24 19.07.2012.

Postovani Kuku Rikavci, a koje ste to od datih obecanja ispunili???????

VL
OB
-obrisani-
11:34 19.07.2012.

Kujundzic i Prgomet stvarajte kako znate trecu politicku opciju u Hrvatskoj i vracajte novac od ovih lopova koji samo peru novac i stvaraju crne fondove u strankama, stvaraju nove Kutle, Todorice, Koncare i Kaleme koji financiraju politicku elitu nastalu iz SFRJ koja je ostala na vlasti do danas i tlaci hrvatski narod !! Nece hrvatska privreda i hrvatski proracun biti kasa SDP i HDZ treba se distancirati od kriminala i ove pljackasko porezne politike !!

VL
OB
-obrisani-
11:48 19.07.2012.

Nema novca za pelješki most, no spojit će se Hrvatska pomoću Thompsonove pjesme, selotejpa i Parade Ponosa besposlenih i pokradenih.

VL
OB
-obrisani-
11:37 19.07.2012.

Gdje Danko Koncar zaradio taj novac u Hrvatskoj da moze kupovati hrvatske resurse !?? Dali je platio porez i dali se zna podrijeklo novca ili je to mozda stara devizna stednja oprana u Rusiji sa obavijestajnom sluzbom !! Lustracija gospododo ceka vas mozete se uknjizavati u gruntovnice i katastere kolko hocete dokazati ce te narodu kad tad svaku kunu gdje ste je zaradili !

VL
OB
-obrisani-
11:41 19.07.2012.

HR vlada radi odlično, staloženo, domoljubno i nevino. Dečki i cure su sjajni.

VL
OB
-obrisani-
12:23 19.07.2012.

ma jeb** prijevremene izbore . kod nas dolaze svakim izborima sve kvalitetniji lopovi

VL
PN
premda_nije
11:44 19.07.2012.

Spomenut ću ovdje jednog komentatora koji komentira pod imenom "bomba" i koji je današnji SDP odlično usporedio sa nekadašnjom strankom "Pokret za Jugoslaviju"! Nakon što su njesecima ismijavali i negirali opciju (već započete) gradnje Pelješkog mosta, nakon što bi daa mogu gradili i preko Republike srpske prolaz do Dubrovnika ili kroz središte zemlje tunel, nakon što su iziritirali i antagonizirali pola Hrvatske, nakon što su pokazali ogromnu socijalnu besćutnost i politički diletantizam, evo ovi SDPYU-ovci se posipavaju pepelom i otvaraju ponovno mogućnost gradnje mosta. Ma i Pokret za Jugoslaviju koliko god bio nevjerojatno mrzak i jadan u odnosu na hrvatsku nacionalnu politiku imao je vjerodostojnije i sposobnije politilčare od ovih trenutnih na vlasti. Najbolje bi im bilo da organiziraju još koji Gay pride negdje jer to je očito jedino u što se razumiju, a valjda im je i blisko srcu!

VL
AL
AlanFord
11:47 19.07.2012.

19.07.2012. u 11:44h premda_nije je napisao/la: ____ Opcija Pelješkog mosta postoji isključivo ako bi se financirala (većim djelom) iz fonda eu.

VL
ST
stargate
11:54 19.07.2012.

No konacno im je doslo iz guzice u glavu,Peljeski most ce ujediniti Hrvatsku i to na vise nacina ako to uspije onda su samo napravili ono sto su trebali i za sto je sigurno vecina gradana ako pogledamo malo vise u definiciju most ce dati veliki razvoj sa jedne i druge strane sto je samo svima na korist mozda se neki nece slozit ali to su ti kojima smeta sve sto se kod nas izgradi oni ce imati prilike kad bude gotov da skacu sa njega.

VL
KR
kreont
11:57 19.07.2012.

Nikako mi nije jasna megalo ideja (o)pelješkog mosta. Kako bi EU fond potpomagao projekt gradnje arhitektonskog čuda koji služi isključivo da bi se zaobišla susjedna država ? Nema baš ovdje glasa razuma. Taj most bi nebi kasnije hranio 1000 radnika. Bolje sagradite tvornice. Lijepo je što će brodotrogir sada raditi.

VL
ĆA
ćaćaća
11:57 19.07.2012.

ova vlada radi na tome da poruši i one mostove koji postoje a kamoli da gradi nove..

VL
Avatar MK
MK
11:59 19.07.2012.

...Dok se sjecam argumenata "partije" za mogucu soluciju autoceste Zagreb-Sisak-Bihac-Split, jako mi je cudno da sada upravo oni zele "koridor" kroz BiH. ...no dobro, 30.5.1990 "Gordana Grbic" iz SDP-a jos je zeljela slusati "Hej Slaveni" u Hrvatskom Saboru, najverojatnje jee SDP promjenio politiku i u tom pogledu. ...pogledaj na youtube i trazi "gordana grbic"! YUKIRIKU naj novije rjesenje: "Trajekti ce ici preko Peljeskog mosta!" :)))

VL
DU
Deleted user
11:59 19.07.2012.

Čačiću! Tiiiika- taaaka… Ode ti, jašući u suton…

VL
KO
kompa
14:15 19.07.2012.

što li facebook prosvjednici kažu na ovo ,hoće li ići MIlanoviću i Jovanoviću pod prozor???

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 19 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.