Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao sustav
Povratak na članak

Nema viza za SAD jer je zbog kvara uređaja pao cijeli sustav

Neki su građani već morali otkazati svoja putovanja 
u SAD

Komentari 7

OB
Objektivno...
08:01 27.06.2015.

A tko je kriv što je pao sustav za izdavanje novih registarskih pločica? S grbom ili bez grbe, hebe mi se... ali, ova državica koja se pompozno naziva "republika" opet pokazuje da je neozbiljnija od nekih bivših mjesnih zajednica

VL
DU
Deleted user
11:33 27.06.2015.

Na mup mogu samo utorkom jer radi i poslijepodne do 17 tamo gdje živim. Ujutro radim. Dođem predati zahtjev za osobnu, pao sustav. Moram doći drugi put. Dođem mjesec dana kasnije predati zahtjev za novu putovnicu, ne mogu mi uzeti otiske prsta jer se scanner blesirao. Nakon nekog vremena i restarta računala koje je trajalo 5 minuta ipak obavim stvar. Službenica se žali kako je sve sporo. Da ja tako održavam računala i opremu na poslu, neznam što bi mi nadređeni rekli.

VL
ZE
zeljkof
12:40 27.06.2015.

zastario I netacan clanak. sustav radi vec 5 dana a uzimanje biomeyrije na granicnim prelazima u usa ima veze sa zakonom a ne tehnoligijom. ...uzas ko ovo pise?

VL
Avatar d-ano
d-ano
12:48 27.06.2015.

znam da je kriv Putin za to,,,,,

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
13:54 27.06.2015.

Kog zanima Amerika više, pa svi ionako hrle u prosperitetnu, naprednu, bogatu i razvijenu majku Rusiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.