Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR BERNARDIĆ:

'Nema opravdanja za takvo nasilje'

katalonija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/21
02.10.2017.
u 09:53

Policijska brutalnost zgrozila je svijet, a snimke nasilje nezaustavljivo se šire društvenim mrežama

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić na svom profilu na Twitteru komentirao je stanje u Španjolskoj i policijsko nasilje zbog referenduma o odcjepljenju Katalonije.

– Oštro osuđujem policijsku brutalnost protiv Katalonaca. Nema opravdanja za takvo nasilje – napisao je.

 

Policijska brutalnost zgrozila je svijet, a snimke nasilje nezaustavljivo se šire društvenim mrežama. Građani se pitaju je li opravdano koristiti takvu silu? 

katalonija
1/25

 

Komentara 26

Avatar majmunranko
majmunranko
09:59 02.10.2017.

Ljubitelj masovnog ubojice Josipa Broza i zločinačkog antifašističkog pokreta osuđuje nasilje? Stvarno vjerodostojno.

Avatar southman
southman
10:37 02.10.2017.

i S(KH)DP je tako mlatio svoj narod 71., ali nije samo stao na tome, već je i zatvarao i likvidirao, protjerivao, smjenjivao sve "hrvatske intelektualce" itd. itd.

SJ
Sve je uzalud
10:16 02.10.2017.

.......nema razloga za odvajanje kad se oko nas sve ujedunjuje kao razlog za boljitak........oni koji ujedinjuju Europu........rasturaju drzave da bi vladali.......razjedinjenost je kolaps.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije