Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anvar Azimov:
Povratak na članak

'Nema ni govora da se Sberbank povlači iz Agrokora, spremni smo davati nove kredite'

Azimov je izrazio nezadovoljstvo robnom razmjenom između Rusije i Hrvatske, koju je ocijenio sramotnom

Komentari 6

NO
Norway
02:56 02.02.2019.

pa olabavite sa podrskom chetnickoj bratji u stvaranju velike srbije pa cemo se opet druzit

VL
MA
Mama
23:27 01.02.2019.

mi trebamo koristiti svoj povoljan strateski polozaj i otvoriti se ili bar probati za veca ruska ulaganja,jer vidjeli ste cim netko iz Vlade ili Predsjednica i mahne Rusima pljuste donacije i ponude od Amera ali po meni to nije dovoljno,HR treba kao i SLo uze i medusobno i sa Rusijom uze suradivati,jer ima najbolji strateski polozaj u regiji

VL
DU
Deleted user
09:43 02.02.2019.

Dakle Rusi su vlasnici naseg dijela Baranje, tko je vlasnik Belja on je gazda cijelog prostora. Hvala vrhovnom Borgu ali i Borgovcima.

VL
IK
ikbmibm
00:53 02.02.2019.

Uzalud vam trud svirači...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.