Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandra Maganić

Nečuven je pritisak aktivista na suce u slučaju 'Franak'

06.03.2023.
u 08:34

Profesorica Pravnog fakulteta u Zagrebu, Aleksandra Maganić, govorila je o zahtjevima za obeštećenje potrošača u slučaju "Franak" i pritisku na Vrhovni sud te izjavama njegovog predsjednika Radovana Dobronića

Komentara 7

OT
otrovnijezik
15:15 06.03.2023.

Joj jadni. Imate li uda objaviti što vam banke prijete?

BE
Berri
09:07 06.03.2023.

Predsjednik Vrhovnog suda RH Radoslav Dobronić je jasno rekao kako bi se ljudi trebali kloniti komentiranja "slučaja Zambija" u javnom prostoru! Što to znači? Da građani kojima je ovaj slučaj nejasan mogu doći u ured predsjednika Vrhovnog suda RH Radoslava Dobronića i tamo zadovoljiti svoju potrebu za istinitim i objektivnim informiranjem? Internetski portali su i namijenjeni tome da se u jednoj korektnoj raspravi, bez vrijeđanje, omalovažavanja, napadanja, mržnje, bez psovanja, tematski i argumentirano piše o temi. Ne postoji zabranjena tema, postoji samo uljuđeni način da se tema obradi, te ako Radoslav Dobronić ima nekih pritužbi na temu Zambija, onda treba jasno reći koji su to oblici rasprave nedospustivi ili nezakoniti.

DU
Deleted user
09:43 06.03.2023.

Svi aktivisti, političari i mediji utječu na sudove, ne samo sudove. Pogledajte ovu krizu, ona je prvenstveno rezultat djelovanja zelenih... Žaliti se samo na jedne aktiviste, a ne spominjanje drugih je zapravo biranje strane. Imate npr. slučaj u Zambiji gdje su "aktivisti" toliko utjecajni da se uopće ne pokreću istrage...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije