Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nožem napao čuvara

Ukrao 36 kilograma smrznute piletine i skrio je u vrtić!

vrtić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
01.07.2014.
u 13:27

Meta napada Ronalda Johnsona (49) bio je dostavni kamion, a plijen je pokušao skriti u vrtiću

Policija u američkom gradu Delawareu uhitila je muškarca koji je iz kamiona za dostavu ukrao 36 kilograma smrznutih pilića te ih skrio u vrtić. Krađa se dogodila u petak, a muškarac je razotkriven nekoliko dana kasnije kada se vratio na mjesto događaja kako bi pokupio plijen, javlja AP.

Ondje je zatekao i napao čuvara te ga ranio nožem po leđima i ruci. Potom se dao u bijeg, no policajci su ga sustigli i priveli. Priopćili su da je riječ o 49-godišnjem Ronaldu Johnsonu koji se sada tereti za napad i krađu. Smrznuta piletina vraćena je vlasniku.

>>Provalili u grobnicu i pokojniku iz džepa ukrali 3000 eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije