Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba fotografija

'Nebo i more' osječkog fotografa Domagoja Topića

topić (1)
Željko Gašparović/Pixsell
22.05.2013.
u 10:14

Topić je diplomirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, smjer filmsko i TV snimanje i do sada je sudjelovao je na brojnim domaćim i međunarodnim izložbama fotografija.

NOVSKA - U Galeriji Pučkog otvorenog učilišta Novska, otvorena je izložba fotografija Domagoja Topića, autora mlađe generacije iz Osijeka. Topić je diplomirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, smjer filmsko i TV snimanje i do sada je sudjelovao je na brojnim domaćim i međunarodnim izložbama fotografija.

Objavio je tridesetak promotivnih filmova te kao koautor sudjelovao u izradi fotomonografija, Kopački rit, Osijek grad za dugu ljubav, Novigrad, samozatajni grad, Slavonija, Nebo i zemlja… Na izložbi „Nebo i more“ u Novskoj prikazuje fotografije iz najnovijeg opusa radova. Kako je kazao Zvonimir Baričević, pročelnik u Hrvatskom državnom arhivu, govoreći na otvorenju, radova koji nisu osobitost njegovog okruženja.

- No kako pravi profesionalac, Domagoj nije odolio izazovu da se u njemu bliskom mediju očituje o morskom ugođaju koji ga je impresionirao. Vjeran svom slavonskom ishodištu te poglede transformira na morske motive, što ga dovodi do začudnih rezultata, naglasio je Baričević. Fotografije se mogu pogledati do 10. lipnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije