Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ne treba Hrvate moliti da se vrate niti im za to plaćati. Neće oni, ima tko hoće

15.01.2022. u 22:44

Hrvatska će postati useljenička zemlja, no možemo li useliti tisuće novih i prihvatiti ih kao što nas prihvaćaju Nijemci i Irci

Komentara 44

DU
dr(Ug) Drpimir Kradezejčić
23:47 15.01.2022.

Ma neće Hrvatska propasti ako nas iseli još koji milijun. Sve za korupciju, korupciju nizašto.

V6
vukovarac 61
08:47 16.01.2022.

Tek kad odeš van vidiš da si pojeo govno a onda je kasno,konobariš,čistiš,dostavljaš,radiš sve ono što doma nebi.Uvališ se u kredite i povratka ti nema.Okreneš se oko sebe,prošlo je 30 godina a ti kao fol uspio,imaš auto,kuću još otplaćuješ,djecu si iškolovao,bolji posao,promjenio 10 stanova i isto toliko poslova.Sad bi htio da uživaš,gdje?u Hrvatskoj pa naravno.

HI
hijacintjolic
23:17 15.01.2022.

Najefikasnija demografska mjera i vrlo učinkovita za čitavo hrvatsko društvo bi bila da promijenimo Ustav i dopustimo da stranci mogu biti sudci u RH. Većina je iselila radi korupcije i nepravde koju mogu riješiti samo neovisni i pošteno sudci, koje Hrvatska na žalost nema, pa ih treba uvesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije