Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži spas

Ne snalazi se na ulici, treba ruku koja će je štititi

maca
Foto: Privatni album
14.10.2014.
u 16:45

Malena maca ima samo šest mjeseci i privržena je ljudima

Kad je pronađena na cesti, ova maca posebnog izgleda nije se snalazila, bila je potpuno izgubljena. Sve to odavalo je da je bila nečija, a taj netko izbacio je i ostavio da luta.

Nalaznica za nju ima samo riječi hvale – pametna je, privržena ljudima, umiljata i potpuno socijalizirana. Sada ima šest mjeseci i u međuvremenu je sterilizirana. Kad se oporavi, ne pronađe li novi dom, ponovno će morati na ulicu. Nije to život za nju, ističe nalaznica i dodaje da ova mala kućna maca ima malo šanse da preživi. Trenutno je u Puli, no prijevoz će se lako riješiti.

Želite li je udomiti, zovite na 098/595133.

Ključne riječi

Komentara 1

OL
olrajt
18:08 14.10.2014.

....to je zaista veliki problem!!!!!....mislim da bi vlada trebala hitno odlučiti da se maci dodjeli asistent!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije