Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: ALAA AL ASWANY

'Ne možete napadati svog neprijatelja, a onda, kada on odgovori, sebe prikazivati isključivo žrtvom'

Republika himbe
Fraktura
28.10.2023.
u 17:22

U svom prvom razgovoru za hrvatske medije govori pisac svjetski poznate 'Republike himbe'

Komentara 3

CH
chawka
19:30 28.10.2023.

Pa to je isto kao i srbi. Prvo napali, potukli, kad su hrvati odgovorili, onda se prave zvrtvom.

BL
blackeder2022
19:12 28.10.2023.

Ovaj samozvani diplomat iznosi neistine.Neistine koje opravdavaju zločine.Priča o nepravdi židovske država spram palestinaca je utemeljena,no nazivati masakriranje izraelskih civila,ubijanje izraelskih civila i ostalih nacija na mirovnom koncertu,otimanje civila i zatočenje pod zemljom,i sve to opravdao "borbom protiv okupacije" je opravdavanje zločina,a ne borba za slobodu.Da je Hamas napao vojne i policijske snage,onda bi ta prića imala uporište ovako je to još jedno opravdavanje zločina.

Avatar Stomugromova3
Stomugromova3
20:48 28.10.2023.

ovaj svijet zivi u velikoj zabludi. grand illusion je da je Hamas neka organizacija koja funkcionira bez naroda. Palestinci su ih izabrali,podrzavaju ih,pljescu im kad Hamas kolje djecu. drugim rijecima,Hamas radi ono sto stanovnistvo misli da je dobro i nekaznjivom. besz arapa palestinaca Hamas bi se ugasio. dakle,stanovnistvo je odgovorno,sad placa cijenu i treba platiti cijenu. kad ih otjeraju i otrijezne se druga prica. do tada nema ni grama empatije i lijepe reci za to stanovnistvo. neka najprije kazu Mea Culpa i odreknu se Hamasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije