Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 -2°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • dosadno:

    Lako je političarima manipulirati, kada smo ovako bijesno razjedinjeni čak i na temi zdravlja. Nek' mi crkne krava, ako će susjedu dvije. Ispada da smo takvi. Jučer se mantra cijeli dan da je sve trebalo zatvoriti tko zna kada već. ... prikaži još! Onda krene hajka na ugostitelje, kao da se radi samo o gazdama. Kao da ne postoje silni drugi ljudi u tom sistemu koji su obične čistaćice, konobari, dobavljači... Stalno smo protiv, protiv...protiv svega. Ispada da bismo samo sjedili i ispijali kavu, a ekonomija i budućnost naših pokoljenja kao da nas se ne tiče. Onaj tko odgovori politički, ima moj ignore.

  • stefj:

    A što sad, cilj je postignut, zatvorili su se kafići, restorani, teretane... Sada će odjednom sve biti OK, neće biti problem što se puni Arena, odjednom će se pokazati da ima dovoljno respiratora itd. Nije bitno da li mjere imaju ... prikaži još! smisla, bitno je da se u ovoj panici ponašamo kao i neki drugi... Cijeli smisao zatvaranja restorana koji ionako imaju po 2-3 gosta ili polupraznih birtija i teretana je udovoljiti javnim službama, medijima i oporbi, nema niti jednog jedinog drugog razloga... Onaj tko je na sigurnoj plaći koja ne proizlazi iz rada ne može pojmiti što znači da moraš raditi i zaraditi da bi mogao živjeti... Zapravo je nevjerojatna ta mržnja prema privatnom sektoru, koja se konstantno provlači kroz medije, koja je toliko izražena u političkim strukturama, naročito u javnim strukturama, a često i u crkvenim strukturama.

  • Bunjevac=Hrvat:

    Pravog odgovora,na žalost,nema nitko,ni ministar,ni Đikić,ni Lauc,ni Markotićka....a ne mogu ga ni imati jer ga nema cijeli svijet...Zbog takve ugroze iracionalnih razmjera javljaju se i iracionalne reakcije:nijekanje pojave kao takve.Što se tiče "teorija zavjere",treba biti precizniji da se zaobiđe ovaj ... prikaži još! unaprijed osuđeni termin od onih koji su zvjere kroz povijest i provodili,a ipak izreći istinu:tu nešto debelo "smrdi"(što se tiče podrijetla virusa).

Još iz rubrike Vijesti

frontex
ZAŠTITA GRANICA

Prvi put u svojoj povijesti Frontex prekinuo svoje operacije u jednoj europskoj zemlji, otkriveno i zašto

Prosvjedi u Nizozemskoj
STOTINE UHIĆENIH

U Nizozemskoj anti-korona prosvjedi izmiču kontroli: Zašto su baš tamo toliko brutalni?

33
KORUPCIJA U RH

U Otvorenom zaiskrilo između Grmoje i Keruma: Ma kome si ti platio gulaš u životu?

29