Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Peđa Grbin kao Karlo Erjavec: Zašto sada baca klip pod noge Hrvatskoj

Izjave Peđe Grbina (SDP) o tome da Hrvatska nije napravila sve da izađe iz arbitražnog sporazuma problematične su na dvije razine

Komentari 110

BE
beitsche
18:20 03.06.2017.

Peda je pokazao da nema hrabrosti preuzeti Sdp .ovak mu je lakse bez odgovornosti kritizirati sve po redu. U svakom mjestu ispred ducana se nadu 2 3 takva politologa uz pivicu

VL
DE
derin
18:26 03.06.2017.

Cijela Hrvatska je danas šokirana ovim istupom, pa imali gospodo u vas SDP-u imalo ljubavi prema Hrvatskoj ili svi sanjate Jugoslaviju. Nista čudno i novo od stranke koja glasala protiv hrvatske neovisnosti, pa nas razoružala, pa Račan potpisao taj sramotni sporazum, pa nas Milanovićeva vlada bacila među sedam najgorih gospodarstava na svijetu, sada čine sve da unište Split s Kerumom.Nakon ovog sramotnog istupa SDP bi se trebao ispričati a grbin povuci iz politike. Jel stvarno tolika vam je mržnja prema Hrvatskoj!?

VL
TO
ToniBiber
18:28 03.06.2017.

covjek je izdajnik

VL
CE
cenzura
18:33 03.06.2017.

"Zašto baca klipove pod noge Hrvatskoj?" Odgovor je jednostavan! Zato jer pripada stranci koja je i 1990 bila protiv samostalne Hrvatske!

VL
DD
ddh
18:27 03.06.2017.

"Peđa Grbin kao Karlo Erjavec: Zašto sada baca klip pod noge Hrvatskoj" - nslov je dobar. Steta sto nije da i odgovor, a to je, da rbin namjerno zeli stetiti Hrvatskoj. To da baca pravno neutemeljene izjave i ovdje ka sto je to raio i u svezi sa arbitraznim procesom protiv MOL-a u Svicarskoj je za Grbina normalna. Ne treba zaboraviti, da je on i u slucaju Agrokora, stalno skoro moljakao ruske banke i ostale vjerovnike, da krenu tuziti Hrvatsku nakon izglasavanja zakona t.zv. Lex-Agrokora. Ali nije to nista novoga. Velika vecina oporbe radi i uradila bi sve, kako bi nastetila Hrvatskoj. Treba se sjetiti izjava anas velicanog Racana koji je pokusao Savudrijsku valu pokloniti Kranjcima, ne treba zaboraviti i svjevremene izjave isto tako danas hvaljenog druga Komadine, koji je onda govorio, da je glupo i neposteno sse svadjati Slovencima radi par kvadrata mora, kad ga Hrvatska ima koliko hoce. Raditi protiv drzave je konstanta SDP-a i konstanta Pusicke, a pogotovo Mesica i Josipovica. Kod njih se nemoze reci da rade protiv vlastite drzave, jer oni Hrvatsku nisu nikad shvacali kao vlastitu drzavu. Njihova drzava je bila i ostala Yugoslavija ili Srbija, jedino su hrvatske kune jako njihove. A oni koji ih biraju bi trebali istini pogledati u oci, aa ne se dati manipulrati od komunistickih medija.

VL
N5
natali 5
18:34 03.06.2017.

koji arogantan tip,ovaj mrzi Hrvatsku iz dna duse,po profesiji cistokrvni Komunista,kao da je cjeli svoj zivot proveo u sjevernoj Koreji i Evrope i demokracije nikad nije vidio..tuzna je Hrvatska oporba

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:26 03.06.2017.

I vi se nakaj ščuđavate ?! Peđa "Ustav to sam ja" Grbin se već proslavljal svojim visokoumnim tumačenjima ustavnih i zakonskih regula pa se njegve izjave nit ne treba ozbiljno uzimat.

VL
DH
dalibor.hren
18:31 03.06.2017.

Imao je prilike u 4 godine riješiti sve sporove i nedoumice. Ostat će zapamćen jedino po pijanstvu u kafiću. Niš koristi!!!

VL
CA
campa
18:30 03.06.2017.

Reakcija Peđe Grbina nije po meni ništa čudno.On nije glup i svakako je ova izjava ciljana ne zbog lokalnih izbora nego je to njegov stav i stav grupacije koja se još nije pomirila raspadom Jugoslavije te sada svim silama želi deskriditiirati i poniziti državu čiji je saborski zastupnik i poniziti građane koji su ga birali.Zašto nije ranije reagirao pa valjda zato jer onda nebi mogao reagirati protiv Hrvatske čiji je on građanin koji teži nekim istočnim asocijacijama a to je dokaz da mnogi političari gledaju u prošlost i raduju se svakom neuspjehu Hrvatske u budučnosti.On prima plaču da brani interese RH a sve čini da je osramoti.Žalosno jer nema nikakvih reakcija očito da sabornici nemaju vremena baviti se interesima države kad imaju toliko nerješenih osobnih problema.

VL
BU
budagigo
18:30 03.06.2017.

Zato jer je komunist saveza komunista hrvatske od 1993g.skrivenoga pod lažnim imenom sdp.skh-sdp je zločinačka partija koja je pobila,raselila i protjerala stotine tisuča hrvata.sustavno rade protiv hrvatskoga naroda,a sporazum o poklanjanju djela hrvatske u istri napravio je komunist račan.zbog toga su nas slovenci više od 10 g.kočili da uđemo u eu.skh-sxp mora biti ukinut i zabranjen ,a dok se to ne učini hrvatska neče biti samostalna država.

VL
AF
afer
18:32 03.06.2017.

Mozak nije proporcijonalan velićini

VL
YE
yelahiah
18:25 03.06.2017.

Covjek sa vec dokazanom i opjevanom naknadnom pamecu.Cudi me da nije vec okarakterizirao Lex Piranski zaljev posto mu je ta rijec napeta....

VL
VE
Vecerni098
18:26 03.06.2017.

zna se da mrzi Hrvatsku . som

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
18:39 03.06.2017.

Peta kolona koja se skriva iza plašta SDP-a uz pomoć naivnih Hrvata.

VL
AB
abendblatt
18:55 03.06.2017.

Grbin ko i njegova Partija su neprijatelji Hrvatske, a Arbitraze su im specijalnost,zadnju smo popusili za 230 milona kuna, GRBINE GDJE SI TI STUDIRAO pravo ILI tko ti je poklonio diplomu pravnika, isto vrijedi i za Milanovica, Miljeninca i SVE PRAVNIKE SDPa.

VL
MJ
marko.josipovicbra
18:51 03.06.2017.

Ha ha vi se čudite da jedan Srbin poput Peđe Grbina podmeće klip Hrvatskoj.Halo pa zar još Hrvatima nije jasno da Srbi ne vole Hrvatsku

VL
MA
Marijooo
18:35 03.06.2017.

Sta ocekivati od Peđe Srbina?

VL
KO
koraknaprijed
18:38 03.06.2017.

Ovi su spremni prdoati svoju majku samo da naškode HDZ,to licimjerje je svaki dan sve veće,ponosno pardiraju u gay pardam ali da naškode HDZ podržavju Keruma,isto tako rade i sad ,u namjeri da naškode HDZ podržavaju slovnece i njhove prevare.

VL
MJ
marko.josipovicbra
18:53 03.06.2017.

Halo ljudi pa otvorite oči pa Peđa Grbin je Srbin i vama je sad čudno što jedan Srbin radi protiv Hrvatskih interesa

VL
BE
BeroII
19:20 03.06.2017.

Pa on bi dao i cijelu istru, samo da bi se SDP, pa time i on, dokopao vlasti. A to što njegova brabonjanja nemaju nikakve dodirne točke sa istinom, i nije ništa novo. Pa kada je istina njima bila bitna ? Nikada. Samo da im je vladati . I da im je na bilo kakav način Hrvatsku vratiti u jugoslaviju. Jugoslavenčina i izdajnik. A sada, sada ste vi administratori na redu. Sada me treba blokirati jer istinu ne smijete pustiti u javnost, pogotovo kada ta istina pokazuje kakva je ta partija antihrvatski izdajnik. Fuj.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.