Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Navijači Hajduka palicama razbijali sarajevski golf

U vozilu su bila četvorica navijača Željezničara. Izdvojili su se iz kolone vozila koja je pod policijskom pratnjom išla prema BiH granici kada su napadnuti u Jabuci kod Trilja

Komentari 21

BU
BukiZG
15:15 14.02.2010.

Riješio bi ja naše \"navijače\" u trenu. Radili bi oni golim rukama tunele slijedećih 40 godina u lancima. Svaki napad kamenjem i palicama bi bio pokušaj ubistva s predumišljajem. Samo tako se na stadione mogu vratiti obitelji s djecom.

VL
Avatar nightshadow
nightshadow
18:09 14.02.2010.

Ne podupirem nikakvo nasilje,niti bilo kakvo vandalističke poteze, ali ponašanje bosanskih muslimana u BIH u zadnjih nekoliko godina ne pogoduje mirnom suživotu triju nacionalnosti koje žive na tom području.

VL
OB
-obrisani-
17:46 14.02.2010.

toliko o Mamićevoj regionalnoj ligi.

VL
OB
-obrisani-
15:19 14.02.2010.

Neka neka. Dosli su da prave probleme. Batina je iz raja izasla.

VL
Avatar marquis
marquis
15:20 14.02.2010.

Ajd sad ti osnuj regionalnu ligu... sva policija s teritorije ex-Yu ne bi bila dovoljna. Slažem se s Bukijem.

VL
OB
-obrisani-
15:33 14.02.2010.

Pa regionalna sa Madjarima i Austrijancima. Sto bi to bila sa Balkanaom. S prvima smo zivili stotinama godina s drugima 70 godina.

VL
BU
BukiZG
15:41 14.02.2010.

Ma regionalna liga sa bilo kim svejedno je. Dok ova šačica \"navijača\" iz par glavnih klubova ne završi u zatvoru , dotle bi imali nerede čak i da se radi o ligi dječjih vrtića. Jednostavno ti idioti ne znaju ništaa drugo nego ići na razne sportske susrete i tući se. To treba srezati jednom zauvijek. Onaj tko misli da pretjerujem neka razmisli kako bi se na primjer osjećao da ode s djecom na utakmicu i da mu djetetu doleti kamen u glavu. Strpati na robiju hitno i to uz teški prisilni rad minimum 40 godina

VL
ST
sttipe
16:34 14.02.2010.

dok god ne pocme regionalna liga ovi ljudi nece zavrsit u zatvor..sad ne smetaju ni sarajlijama ni beogradjanima,doc ce veceras na rivu i nekom razbit glavu..samo,veceras ne u ime hajduka!!regionalna liga ce nas natjerat da policiju i sudstvo,natjeramo da rade..okladija bi se da je bar jednog od napadaca nekakav sudac pustija..mozda i vise puta..policija je na stadionu tribala imat radio vezu s nekim ko sve snima,i tribala je pokupit ono 5-6 koji su tukli pandura..na\"obradu\"..ali bas te,ne neke druge..jer ce sutra ti isti napravit isto u zagrebu ili beogradu,NA_EBAT CE OPET NEKI DRUGI!!!ka uvik dosad..po tom sistemu mozemo promet ukinit..nebi tribalo vatat divljake..pa onda redom..jednostavno dok navijaci ne skuze da je na_eba onaj ko je skrivija,tuc ce i dalje..u ime hajduka ili ne,svejedno..

VL
BU
BukiZG
16:46 14.02.2010.

Prvo i osnovno je da nema uopće veze od kuda su. Takvih budala zbog kojih često nastradaju potpuno nedužni ima i u ZG i ST i BG i SA itd. Stvar je samo u stavu javnosti (koja je pre tiha)) i stavu sudaca. Sudac bačen kamen u glavu na stadionu gleda kao obični huliganizam, a kad to netko napravi u nečijem stanu ili kući onda to nije huliganizam nego pokušaj ubistva. E pa onda lijepo treba suce dovući na stadion, kamenovati ( ne govorim o nogometnim sucima nego pravosudnim) pa ćemo vidjeti kako će onda donositi presude.

VL
DA
dante76
17:03 14.02.2010.

Treba pojacati na nacionalnoj razini kampanju za koristenje kontracepcije. Mozda ce se onda radjati manje ovakve stoke.

VL
UM
umnjak
17:17 14.02.2010.

Bosanski muslimani su postali najnetolerantniji narod na Balkanu trenutno! Dobri učenici velikosrpskih ideala netolerancije i mržnje prema drugima!

VL
OB
obzor
17:36 14.02.2010.

@umnjak Točno! Srbi su pod parolom\"Jugoslavije\" stvarali veliku Srbiju, a danas Muslimani pod parolom \"multietične\" BiH provode svoje ekstremističke ciljeve i to prije svega na štetu Hrvata jer žive sa njima i malobrojniji su, a ovi muslimani perfidno rade svee kako bi istjerali preostale Hrvate!

VL
Avatar kos
kos
17:46 14.02.2010.

Udri jače manijače...(pa oni imaju super hit a valjda i leđa),,,to im je u krvi,(ili boci):

VL
Avatar sizif
sizif
18:23 14.02.2010.

Ne pričajte gluposti. I Srbi i Muslimani zajedno nisu bosanskim Hrvatima nanijeli toliko zla kao onaj krivousti (ni u grobu mira ne imao). On im je uvelike olakšao posao.

VL
OB
-obrisani-
21:39 14.02.2010.

Ja mislim daje Franjo najbolje ucinio sto se moglo za nas u ratu. Greska je napravljena nakon rata jer nije zahtjevao entitet. Mozda je bio prisiljen od Zapada. U svakom slucaju vrlo je postovan i danas u Pih Hrvata. Ima Ima spomenik u Sirokom. U svakom slucaju nedaj boze daje bio za rata predsjednik Mesic il Josipovic al kaze se svaki predsjednik za svoja vremena.

VL
OB
-obrisani-
00:08 15.02.2010.

Ma nemojte me .. Malo je to sumnjivo,zašto su se izdvojili iz kolone pod pratnjom? Negdje su se nalokali, razbili palicom šajbe, pa prijavili da su napadači imali hajdukov šal.Možeš misliti.

VL
OB
-obrisani-
23:26 14.02.2010.

Koliko debila na jednom mestu! Nema ovo nikakve veze sa politikom. Ovo je nasilje zbog nasilja. Nasilje se ovde koristi jer je duhovna hrana. To što se ukazala prilika da se potreba za nasiljem upakuje u zgodnu navijačku priču puka je slučajnost. Ako ne bude navijača Železničara biće navijača Dinama, ako ni njih ne bude, biće stranih turista, ako baš ne bude stranih, biće domaćih, ako baš nikog u trenucima apstinencijalne krize ne bude, pobiće se među sobom. To je sva \"filozofija\" ovih psihičkih pacijenata i svako ko pokušava da nađe nekakav politički okvir za njihovu boslest najverovatnije i sam bolestan.

VL
OB
-obrisani-
23:42 14.02.2010.

Regionalna liga bi bila zato pun pogodak, i to tenkovske granate jer bi jedino tako mogli obuzdati “razdragane naše“ koje su isprovocirali “divlji njihov“ i onda su naši u samoobrani počeli pucati na njih i srečom onj RPG je zaglavio. Glupost, ili igrati utakmice bez gledatelja ili ih ne igrati, iz UEFA natjecanja nas još nisu izbacili ali bilo bi krajnje vrijeme da se i to desi, onda pohapsiti izazivače nereda i neka im nogometni savez i oštečeni klub sjednu “na grbaču“ radi naolate kazne i izgubljene dobiti. Pa ti se idioti pomlate među sobom na utakmici reprezentacije.

VL
OB
-obrisani-
00:28 15.02.2010.

Možeš misliti koliko je to normalno da se mora voziti u koloni! To tebi dodje kao normalno? I šta sad, ako su se izdvojili, sami su krivi? Tako se voze, u organizovanom konvoju, kroz Irak. negde tamo, ako dolazite iz Evrope, na tursko-iračkoj granici se sačeka par dana dok se napravi dovoljno veliki konvoj, i onda, uz jaku vojnu pratnju (oklopna vozila sa mitraljezima i topovima) kreće se dalje. Svako ko kaže da je normalno da se tako mora vozitii kad je neka utakmica u pitanju, neka razmisli o vlastitom mentalnom zdravlju. Ja hoću da, ako mi se ide na utakmicu, da mogu, eventualno sa sa šalom i kapom svog kluba na sebi, pa neka je taj klub i Crvena Zvezda, doći na stadion u Zagrebu, ili Splitu (naravno, ovo važi i Dinamovog, ili hajdukovog navijača u Beogradu), i da me niko zbog toga ne sme ni krivo pogledati, a kamoli me udariri, ili nešto gore. Dokle god to nije tako, policija treba navijače da tuče kao stoku, jer to i jesu, i da redovno odlažu utakmicu (i to na račun kluba), ili da se igraju bez publike. Mislim, svako ko je u stanju nekog da napadne zbog klupskih boja, i samo zbog toga, nije čovek nego je stoja, i tako se prema njemu treba i ophoditi.

VL
OB
-obrisani-
01:02 15.02.2010.

Da niste nedavo dolazili u Hrvatsku sa oružjem i šajkačama,danas bi ti slobodno dolazio sa šalom oko vrata, a ovako ne očekuj od napadnutog da svog napadača dočeka sa cvijećem, Kaj se mene tiče, ja bi zabranio sve nogometne utakmice.. To više nije nogomet kakav je nekad bio.Ni navijanje, ni nogometaši, ama baš ništa ne sliči sportu. To je samo komercijala ,da si razni Mamići pune bankovne račune.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.