Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.01.2014. u 14:00

Đurica Drobac s toliko je ushićenja čitao najavne teme Dnevnika da sam na tren pomislila da je mikrofon preuzeo Drago Ćosić

Eh, kriva sam. Uz sport, navučena sam i na tračeve i modu. Pa potajice gledam sve showbiz emisije. Nažalost, uglavnom na stranim TV kućama. Jer ono što nam domaće nude, teško je probavljivo. Zašto? Zato jer je uglavnom riječ o prikrivenim reklamama, rehabilitaciji posrnulih zvjezdica i etabliranju tzv. posvuduša. Osim toga, iako je riječ o dnevnim emisijama, s relativno puno minuta u eteru, nevjerojatno je da uspijevaju servirati stare, već viđene vijesti.

Trakavica Perković pretvara se pak u sagu u maniri turskih sapunica, a nacionalne televizije mahom uspijevaju Antu Nobila predstavljati kao križara koji se bori sam protiv sistema. Eh, nažalost, trenutno je puno onih koji se bore protiv sistema, ali njihov glas se ne čuje. A mi u Hrvatskoj nikako da shvatimo da pravo i pravda nisu sinonimi i da će se u nas teško dogoditi Erin Brockovich. No, najdepresivniji dan u godini iza nas je pa se valja okrenuti sretnijim vijestima. Zna to očito i HTV­ov Đurica Drobac koji je, najavljujući glavne teme Dnevnika zvučao poput Drage Ćosića kad proslavlja gol. Primjerice najavljujući zaključak ministra Vrdoljaka, da ćemo postati izvoznička velesila, jer plina i nafte imamo više nego nam treba! Gradonačelnik svemira, pardon Zagreba, pak je HNS­u obećao Svetice, pa se ne može načuditi da se na natječaj drznuo prijaviti još netko.

Fino su tu temu odradile sve nacionalne kuće, zaključujući da je natječaj ionako samo farsa. No, iritantnije od Bandićeva igranja igre "Zagreb to sam ja" jesu javljanja iz Osijeka u središnjim informativnim emisijama svih televizija. Počinjem se ozbiljno brinuti da je u Osijeku netko pogasio sva svjetla, jer kako drugačije objasniti mrkli mrak iz kojeg se, uporno, javljaju reporterke?! Ili na taj način pokušavaju dočarati crno stanje koje vlada za sve Osječane koji se griju na plin i unatoč blagoj zimi imaju sve veće račune.

Plus

Zahvaljujući Novoj TV saznali smo da je jučer bio dan zagrljaja, ali i da je grljenje dobro za zdravlje. Nema nam druge nego grliti se! Dakako, kako bi sebi produljili život

Minus

HTV 2 i Doktor Oz. Stare sezone i apsolutno za Hrvatsku neprimjenjive fore. Gledajući to čovjek ipak može naučiti ­ da je Amerika zemlja neobrazovanih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije