Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osumnjičenici u pritvoru

Nastavljena potraga za tijelom djevojčice Danke (2): Pretražuju se cisterne i rezervoari za vodu

Danka Ilić
Foto: Društvene mreže/MUP Srbije
1/10
15.04.2024.
u 12:05

Pretražuje se teren od sela Zlot prema selu Sumrakovac. Na tom je području, naime, nekoliko deponija i rezervoara

U Srbiji i dalje traje potraga za tijelom dvogodišnje djevojčice Danke Ilić. Dvojica muškaraca, osumnjičena za njezino ubojstvo, nalaze se u pritvoru. Još uvijek nema, kako piše Blic, jasnih tragova gdje je skriveno tijelo ubijene djevojčice. Potraga je prvotno bila orijentirana na Banjsko Polje, mjesto gdje je djevojčica ubijena, a potom se odvijala u selima Zlot i Luka. 

"Samo da se pronađe tijelo naše Danke, da znamo što su joj ovi monstrumi napravili, da je dostojanstveno sahranimo i da znamo gdje je možemo posjetiti", kazao je Milan Ilić, djed ubijene Danke, za Blic. 

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srbije izvijestilo je jučer kako službenici intenzivno rade na pronalasku tijela dvogodišnje djevojčice te utvrđivanju svih činjenica i okolnosti vezanih za ovaj slučaj.

GALERIJA Građani ostavljaju igračke i svijeće u spomen na dvogodišnju Danku

Danka Ilić
1/9

"Podsjetimo, od trenutka prijave nestanka 26. ožujka u potrazi za nestalom djevojkom sudjelovalo je više stotina pripadnika MUP-a koji su intenzivno radili na detaljnoj pretrazi šireg i užeg područja na ovom dijelu okruga Bor", naveo je MUP Republike Srbije. 

Portal b92 piše kako se pretražuje teren od sela Zlot prema selu Sumrakovac. Na tom je području, naime, nekoliko deponija i rezervoara. Pretražuju se, kako navodi Blic, cisterne i rezervoari za vodu s obzirom na to da su obojica osumnjičenih za ubojstvo radila u Vodovodu te zbog toga dobro znaju njihov raspored.

Majka djevojčice Danke trudna je i uspješno održava trudnoću, navodi Mondo.rs. "Dankin stariji brat (3) svakoga dana pita za sestru. Umjesto da se sada svi vesele zbog dolaska još jednog člana obitelji, sreću je ugušila bol za malenom Dankom", rekla je obiteljska prijateljica.

VIDEO Dvojac priznao ubojstvo male Danke: Udarili je automobilom, tijelo bacili na deponij i pobjegli

Komentara 1

V0
Vlaskoulicanec2.0
15:52 15.04.2024.

Ovo smrdi svakim danon sve više...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije