Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi problemi
Povratak na članak

Nastavljaju se muke u Uljaniku, Kanađani otkazali ugovor o gradnji broda

Uz najnoviji otkaz ugovora o gradnji, Uljanikovi kupci početkom rujna otkazali su ugovore za ukupno četiri novogradnje

Komentari 8

Avatar nekakav
nekakav
14:21 01.10.2018.

a da si napokon priznamo da ne znamo ugovoriti gradnju broda na kojem ne budemo imali gubitak? i da napokon priznamo da pojma nemamo o modernoj brodogradnii, da ovo što mi gradimo ne gradi više nitko niti gradi tako kaoo mi, zaostalo, tehnologijom iz 1967-e? da napokon priznamo da nemamo ni kubik željezne rude, ni koksaru, ni željezaru, ništa. da nemamo ni jednu banku koja bi pratila brodogradnju, jer svojim radom i poslovanjem nismo zavrijedili njihovo poštovanje? bajke o brodogradnji kao velikom izvozniku treba brisati iz kolektivne svijesti. jer su laž. velika laž i obmana. taj izvoz je fiktivan, kad bi u priču uveli iznose novca od jamstva države, imali bi veliki gubitak, ali s to vješto desetljećima skrivalo. sad više nema kud tko pobjeći. gotovo je, ajmo lokot staviti i otići što dalje od ovoga. previše nas koštalo. ne samo novca.

VL
Avatar anlaser
anlaser
13:40 01.10.2018.

Ako ne možeš poslovati makar 0 s 0 vrijeme je da se stavi ključ u bravu. Prošla su vremena kada se zbog deviza moralo raditi s gubitkom.

VL
GR
grebza
21:39 01.10.2018.

Neviđeni šarlatanski pristup i način vođenja jedne firme. Pa ti ljudi očito pojma nemaju o dogovaranju poslova i dalje su na funkcijama i nitko za ništa nije odgovoran. Jasna slika kako funkcionira cijela država.

VL
MV
Mijat vrdoljak
13:34 01.10.2018.

Idemo u štrajk, nedamo Uljanik, Uljanik smo mi mi smo Uljanik. Nemože se održati nešto što je neodrživo.

VL
LU
Lujo123
13:40 01.10.2018.

ma nema frke - IDS - ovci (jskovčić, miletić &comp.) budu vratili djelić ukradenog i stvar riješena!

VL
Avatar duka4
duka4
13:44 01.10.2018.

Poslati sve radnike na burzu i davati im mjesecno 5000 kn. Manje ce to koštat drzavu nego ove zajwbancije. A glavne krivce a svi znamo koji su poslati u remetinec

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.