Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštećene u ratu

Nastavlja se raščišćavanje ruševina u Vukovaru

vukovar
Patrik Macek/Pixsell
27.02.2013.
u 13:10

Grad Vukovar poziva sve vlasnike u ratu oštećenih objekata da se jave u Gradsku upravu i daju svoju suglasnost za raščišćavanje (odgovorna osoba: Neven Genčić, ured broj 4-I kat, tel. 032 456 585).

VUKOVAR – Tijekom ovoga proljeća na području grada Vukovara nastavit će se poslovi rasčišćavanja i djelomičnog uklanjanja ratom oštećenih objekata.

Tim povodom Grad Vukovar, u suradnji sa Ministarstvom obrane Republike Hrvatske, poziva sve vlasnike u ratu oštećenih objekata da se jave u Gradsku upravu i daju svoju suglasnost za raščišćavanje (odgovorna osoba: Neven Genčić, ured broj 4-I kat, tel. 032 456 585).

Ukoliko vlasnici takvih objekata trenutačno ne žive na području grada Vukovara pozivaju se njihovi susjedi ili rodbina da na navedene kontakte u gradskoj upravi prijave adrese, telefone ili e-mail adrese vlasnika ili nasljednika kako bi se moglo stupiti u kontakt i ishoditi suglasnost za raščišćavanje.

U sklopu dosadašnjih zajedničkih aktivnosti grada Vukovara i MORH-a na području grada uklonjeno je na stotine ratom oštećenih objekata koji su predani vlasnicima na dalje korištenje. Mnoge ulice kao i cijeli dijelovi grada dobili su na ovaj način jedan sasvim drugačiji i uređeniji izgled.

>>\'Nećemo dopustiti postavljanje ćiriličnih ploča, neka nas privode\'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije