Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRANSKO JEZERO

Nastavlja se potraga za V. Hotkom, nestalim u Vrankskom jezeru

vransko jezero
PIXSELL
26.02.2010.
u 10:44

Na Vranskom jezeru na otoku Cresu u četvrtak uvečer prevrnuo se čamac u kojem se nalazio Vinko Hotko, utjecajni HDZ-ovac i njegov 54-godišnji prijatelj koji se uspio spasiti.

CRES - Danas se nastavlja potraga za 71-godišnjim muškarcem koji je  nestao u četvrtak uvečer nakon što se prevrnuo čamac u kojem se nalazio s prijateljem, 54-godišnjakom s Cresa.

Prema najnovijim informacijama, riječ je o utjecajnom HDZ-ovcu, Vinku Hotku.

Lošinjska policija i ronioci Specijalne policijske jedinice na Vranskom jezeru nastavljaju potragu koja je jučer u ranim prijepodnevnim satima bila obustavljena zbog loših vremenskih uvjeta. Potrazi su se priključili i vatrogasci te djelatnici Vodovoda.

Uzroci prevrtanja čamca još se utvrđuju, a potraga za Hotkom još uvijek traje. 54-godišnjak iz čamca uspio je nakon prevrtanja doplivati do obale i zatražiti pomoć, nakon čega je prevezen u riječki KBC.

Vinko Hotko bio je dugogodišnji prijatelj Franje Tuđmana s kojim je igrao tenis, a neko je vrijeme bio vlasnik Teniskog kluba President. Osim Tuđmanov, bio je prijetelj i odvjetnika Zvonimira Hodaka.

Ključne riječi

Komentara 4

AD
Adriano
09:55 27.02.2010.

Da, bas sam i ja pomislio: pa kakvo je ovo jezero. Naime, Vransko jezero na Cresu izgleda prekrasno. Ovo je bara. No, dobro, nije to bitno, al kad se uredjuje prilog, molim vas pobrinite se za detalje.

AK
akil
22:31 26.02.2010.

Teško mi je da shvatim da Vinka više nema.Naime Vinko Hotko iz Zagreba nesretni je starac koji se vjerojatno utopio u prohladnoj vodi.Volio je pecati, i veliki zaljubljenik u Gacku gdje je sagradio vikendicu zbog pecanja.Vinko,laka ti hrvatska zemlja!Tvoj susjed!

ME
metuzalem
08:47 27.02.2010.

Molim autore članka ili urednika da maknu ovu fotografiju. Ova slika označava područje Parka prirode Vransko jezero koje se nalazi između Zadra i Šibenika, a ne Vranskog jezera na Cresu. Da, da, gospodo \"novinari\", u Hrvatskoj postoje DVA Vranska jezera.. A vi ste uboli krivo. Zar ste vi toliko nepismeni ili vas samo boli ona stvar? Mislim, danas se zaista svatko naziva novinarom. Osim toga, jeste li zapitali koga od mjerodavnih što je dotični gospodin radio u čamcu nasred jezera kada svugdje stoje znakovi stroge zabrana prilaza jezeru koji služi kao rezervoar pitke vode za otoke Cres i Lošinj. Ne, vama je bitnije s kim je dotični igaro tenis i koje su mu boje bile gaće. Mislim da hrvatsko novinarstvo zaista nikada nije bilo na nižim granama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije