Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
agencija utvrdila:

‘Nastava u školi u Slavonskom Brodu loše je organizirana’

slavonski brod
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
14.11.2013.
u 08:00

Učenicima brodske Medicinske škole pridružili su se i đaci iz Karlovca koji su poručili da su zbog nastave i prakse premoreni

Petstotinjak učenika brodske Medicinske škole ni jučer nije išlo na nastavu. Od ponedjeljka popodne oni su u štrajku jer im je opterećenje svih pet dana u tjednu ići i na nastavu i na praksu. U razgovoru s resornim pročelnikom došli su do tri prijedloga rješenja pa su za danas najavili mogućnost uvjetnog povratka u klupe. Njih su podržali učenici trećih i četvrtih razreda Medicinske škole Karlovac.

– Ustajemo u pet ili šest da bismo u 7 sati stigli na praksu. Traje do 10.30. Onda nam u 14 počinje nastava i nema nas kod kuće prije 20. Tako svaki dan – poručili su. Nakon razgovora s ravnateljicom za danas su dogovorili sastanak na kojem bi trebali usuglasiti kako će se boriti za svoja prava. Agencija za strukovno obrazovanje obavila je stručni nadzor u Medicinskoj školi u Slavonskom Brodu i utvrđeno je, kaže ravnatelj Agencije Ivan Šutalo, da je organizacija nastave neprimjerena. Hoće li tražiti smjenu ravnatelja, koji mora organizirati nastavu, nije kazao.

>>Brodski učenici u četvrtak prekidaju štrajk?

>>Učenici u štrajku, ne žele svaki dan i nastavu i praksu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije