Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okolica sinja

Našli ga mrtvog, sumnja se da ga je supruga zatukla usisavačem

ubojstvo sjekirom (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
15.09.2010.
u 13:24

Ana je, prema riječima susjeda, imala psihičkih problema, ali nikada nije bila incidentna. Ostaje nejasno što se jučer dogodilo

U obiteljskoj kući u Glavicama pokraj Sinja nešto prije 11 sati pronađen je mrtav 68-godišnji Frane Midenjak. Na tijelu je imao vidljive ozljede pa policija ne isključuje nasilnu smrt, odnosno ubojstvo. U kući su zatekli i njegovu 60-godišnju suprugu Anu. Također s ozljedama. Vozilom Hitne medicinske pomoći odmah je prevezena u sinjski Dom zdravlja.

Kako neslužbeno doznajemo, supruzi su pronađeni u hodniku kuće, gdje je ispod tepiha bio i usisavač umrljan krvlju. Odmah su se pojavila nagađanja kako je nesretnog Franu Midenjaka vlastita supruga zatukla usisavačem! Navodno je najviše tragova krvi bilo u kupaonici. Pretpostavlja se da je Ana supruga udarila usisavačem, a potom je on udario glavom u bide. To je bilo kobno.

– Nemojte me ništa pitati. U velikom smo šoku. Ne možemo doći sebi. Pa što se ovo događa... – kazao nam je vidno uznemiren susjed Midenjaka, mladić koji želi ostat anoniman.

Naglašava kako su Midenjaci gotovo četrdeset godina radili u Švedskoj. Prije otprilike pet i pol godina vratili su se u Glavice. Ne zna jesu li podrijetlom baš Glavičani. Imaju, koliko je njemu poznato, dvojicu sinova u zrelim godinama koji također žive u Švedskoj. Ana i Frane Midenjak prošle su godine u cijelosti obnovili obiteljsku kuću.

– Bili su tihi, mirni, povučeni, ugodni, pristojni susjedi kakve bi svatko poželio u svojoj blizini – izustila je u nevjerici i kroz suze postarija gospođa.

– Nikad s tom obitelji nije bilo ama baš nikakvih problema. Što im bi? Samo Bog zna – dodala je.

Od susjeda smo, međutim, doznali i kako je šezdesetogodišnja Ana Midenjak imala sitnih psihičkih problema. Bila je pomalo labilna. Ali, koliko je njima poznato, nije bila incidentna. Što se prijepodne događalo u kući obitelji Midenjak vjerojatno će se utvrditi tijekom istražnih radnji koje su u tijeku.

Rodbina Ane i Frane Midenjaka je u šoku. Jer postariji je bračni par, tvrde svi, živio uobičajenim, umirovljeničkim životom. Policija će ispitati Anu kad bude u stanju dati iskaz. Do tada, cijelom Cetinskom krajinom “brujit” će kako je muža zatukla čudnim oružjem – usisavačem.

Komentara 11

OB
-obrisani-
16:03 15.09.2010.

to su Zornjakovi u Glavicama se poubijali buaha ha ha ah ah aha ha

FE
Felicijen
15:28 15.09.2010.

A lijepo mu je rekla da treba usisati i ispod kauča!

OB
-obrisani-
15:06 15.09.2010.

A šta da se komentira? Porodična drama sa smrtnim završetkom. Komičan element je taj usisivač ali kako se radi o ubistvu (najverovanije) nema mesta nikakvoj komici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije