Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupnja automobila

Nasjeo na "povoljnu" priliku putem internetskog oglasnika

surfanje,kompjuter,računalo,internet
Marko Prpić/Vecernji list
29.01.2013.
u 12:56

Početkom ove godine ovaj je 43-godišnjak putem internetskog oglasnika pronašao "povoljnu" ponudu za kupnju automobila iz Velike Britanije. Shvatio je da je prevaren kada je rok za isporuku automobila prošao.

Pulska je policija 24. siječnja zaprimila prijavu muškarca iz Pule da je prevaren prilikom kupnje osobnog automobila. Početkom ove godine ovaj je 43-godišnjak putem internetskog oglasnika pronašao \"povoljnu\" ponudu za kupnju automobila iz Velike Britanije. Nakon što je s njime u kontakt stupila nepoznata prijevoznička tvrtka iz Londona, čovjek je lakovjerno na njihov račun uplatio pristojnu svotu novca, više desetaka tisuća kuna. Shvatio je da je prevaren kada je rok za isporuku automobila prošao, nakon čega je odlučio sve prijaviti policiji. Iz PU istarske upozoravaju građane da budu oprezni i ne nasjedaju na takve \"povoljne\" ponude o prodaji automobila. 

>> Uvozili rabljena vozila, mijenjali im brojeve šasija pa prodavali

Komentara 2

TE
tester
19:26 29.01.2013.

takvih oglasa puni oglasnici, ali iz njih VRIŠTI da su prijevara. ako određeni automobil određenog godišta ima raspon cijene recimo od 5-6000 eur, onda je svima jasno da je oglas, u kojem je navedeno da isti takav košta 2000, čista prijevara.

MA
maximinimax
19:15 29.01.2013.

I sad je na njuškalu par mamaca, to su oglasi gdje nema tel. broja i ne vjerujem da se ne može tome stati na kraj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije