Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KANARSKIM OTOCIMA

Obitelj iz Njemačke vjerovala da će ih taksist besplatno odvesti, a onda se neugodno iznenadila

Taksi
Foto: Pixabay
06.08.2023.
u 09:07

Ova obitelj nije prva kojoj se dogodila ovakva prijevara na popularnom španjolskom otoku, pišu njemački mediji, upozoravajući građane da dvaput promisle kada im se na ljetovanju nešto ponudi 'besplatno'

U turističkim mjestima, naročito za vrijeme sezone, malo je toga jeftino, a besplatno se ne dijeli gotovo ništa. Ipak, volimo vjerovati da i dalje ima dobrih ljudi koji će uskočiti, pomoći ili pokloniti nešto. S tom vjerom jedna obitelj iz Njemačke došla je na španjolske Kanarske otoke gdje su ostali bez 1000 eura prije nego su stigli do hotela.

Naime, kada su stigli na otok Gran Canaria, prišao im je taksist te im ponudio iskustvo razgledavanja sadržaja hotelskog kompleksa koje će završiti posjetom plaži. Pri tome je naglasio da je ponuda besplatna za goste hotela, piše Fenix Magazin.

Kao što su iskusniji putnici odmah pretpostavili, na kraju ništa nije besplatno. "Čim uđeš u taksi, izgubio si! Nasjeli smo na prijevaru" komentirala je obitelj koja je nakon trosatne vožnje po dolasku na plažu iz taksija izašla 1000 eura 'lakša'.

"Ispada da ništa nije bilo besplatno. Naposljetku je rekao kako to nije besplatno i naplatio nam za ta tri sata 1.000 eura" komentirali su razočarano.

Ova obitelj nije prva kojoj se dogodila ovakva prijevara na popularnom španjolskom otoku, pišu njemački mediji, upozoravajući građane da dvaput promisle kada im se na ljetovanju nešto ponudi 'besplatno'.

VIDEO Pijavica kod Brača

Komentara 24

BR
Brdo
10:08 06.08.2023.

Ako je rekao besplatno, onda je besplatno, ja mu nista platio ne bih, pa neka zove policiju. Jedino treba obratiti paznju da taximetar nije ukljucen, ako nije, nikakve sanse nema dokazati da ne vozi ljude besplatno.

Avatar film
film
10:52 06.08.2023.

taksisti su poznati po tome da besplatno voze....

Avatar HajdukLika
HajdukLika
10:53 06.08.2023.

Još nisam čuo za besplatan taksi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije