Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
investiranje u kriptovaluti

Nasjela na računalnu prijevaru: Ostala bez nekoliko stotina tisuća kuna

Računalo prevara kviz
Slavko Midžor/PIXSELL
22.11.2022.
u 11:42

Nakon višekratnih novčanih uplata zatražila je da joj se isplati obećana dobit, no novac nije dobila. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna.

Policiji u Varaždinu javila se 63-godišnjakinja koja tvrdi da je žrtva računalne prijevare. U listopadu 2021. godine pronašla je oglas kojim se poziva na investiranje u kriptovaluti uz zajamčenu dobit, pa je u razdoblju od listopada 2021. godine do 26. svibnja 2022. godine preko elektroničke pošte, aplikacija Viber i WhatsApp u više navrata kontaktirala s nepoznatim osobama koje su je navele da ulaže u kripto valute, obećavajući joj velike prinose u kratkom roku.

Nakon višekratnih novčanih uplata zatražila je da joj se isplati obećana dobit, no novac nije dobila. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna.

Komentara 3

ZO
Zoran
15:50 22.11.2022.

A koji će njoj k...c tolika lova. Da je ona nju zaradila nebi joj padala kriptovaluta na pamet.

DA
dam63
12:45 22.11.2022.

Otkud joj nekoliko stotina tisuća kuna? Gdje je porezna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije