Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJA U POŽEGI
Povratak na članak

Nasilje nad ženama nije privatna stvar pojedinca, već odgovornost cijelog društva

U suradnji s ključnim dionicima, izrađen je nacrt Nacionalnog plana za suzbijanje seksualnog nasilja i seksualnog uznemiravanja za razdoblje od 2022. do 2027. godine

Komentari 3

Avatar Cera
Cera
06:11 26.11.2022.

bedast si ko ... Pojedinac nikako ne može se kontrolirati da ne napravi sranje bilo ono muško ili žensko... Sad kad se svi predstavimo kao petogodišnjaci još i za ta sranja ne možemo biti kažnjeni jer eto pametni smislili rodovava i sranja da nismo zaslužili nego da se zemlja razleti

VL
SP
Stari panj
20:28 25.11.2022.

Nasilje nema rod. Ne znam zašto bi nasilje nad ženama bilo važnije od onog na muškarcima?

VL
SS
sokac sa drave
08:17 26.11.2022.

Kada ostvarimo nivo svjesti o zajednickom zivotu zene i muskarca kao sto danas to imaju u nordijskim zemljama.Kod nas se covjek vrati ranije sa posla i nadje na zeni drugog covjeka i odmah joj odreze glavu,u svedskoj covjek uhvati zenu u flagranti situaciji sjedne na stolicu i ceka da ljubavnik i zena zavrse posao.Tada on kaze kako je lijepo gledati i sretan je sto mu zena tako lijepo uziva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.