Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao je veliku sreću
Povratak na članak

Našao se oči u oči s velikom zvijeri i prošao samo s ogrebotinama

Muškarac je, kao i obično, šetao svoga psa kada je ugledao mladunče medvjeda

Komentari 5

DU
Deleted user
12:42 06.07.2016.

I onda je svizac smotao čokoladu :-)

VL
GR
grodar
12:06 06.07.2016.

Bajka za malu dijecu

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:42 09.07.2016.

Osim ponovo katastrofalnog prijevoda teksta iz Guardian-a, dvije su cinjenice bitne: tzv novinar zaboravio je spomenuti da je doticni bio boksac perolake kategorije, sto i the avengers i star wars zajedno u usporedbi s ovim cini misaonim dramama. Druga je cinjenica da je The Guardian neusporedivo najvece zutilo na svijetu. Zutiji je cak i od vecernjaka, vjerovali ili ne....

VL
Avatar rpesevski56
rpesevski56
15:30 06.07.2016.

Bilo je važno da nije bježao. To je važno i kod jedne od najopasnijih životinja na planeti sjevernog medvjeda. To je jedini medvjed koji je gotovo isključivi mesožder,a bježanje ga potiče na napad i zato je velika hrabrost ne bježatii pred njim pa tako i ostalim medvjedima kao što je crni. Tada se i životinja boji čovjeka. Visina u uspravnom položaju kod sjevernog medvjeda ide do 3,5 m,skoro toliko i maks. dužina, a težina kod mužjaka ide i do 900 kg pa i više.Crni je medvjed dug do oko 2 m, a najveća masa je bila kod jednog ubijenog muškog medvjeda procijenjena na oko 500 kg, inače mužjaci teže do nekih 270 kg. Svaka čast hrabrom Amerikancu koji se suprostavio ovom još uvijek ogromnom primjerku i otjerao ga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.