Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brodosplit

Naša ponuda je na snazi, mada joj rok ističe

Brodosplit
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
26.02.2019.
u 16:05

Iz Brodosplita su nakon istupa ministra Darka Horvata medijima poslali izjavu u kojoj ističu da se odgovori na sva, pa i danas postavljena pitanja, nalaze u njihovoj ponudi

Iz Brodosplita su nakon istupa ministra Darka Horvata medijima poslali izjavu u kojoj ističu da se odgovori na sva, pa i danas postavljena pitanja, nalaze u njihovoj ponudi, koja je da i prihvaćena, zato što, kako navode, sadrži potrebne garancije za sve što su ponudili.

- Osim onoga što smo ponudili, izrazili smo spremnost da uz odgovarajuće kolaterale, u prijelaznom razdoblju do odobrenja programa restrukturiranja, osiguramo dio sredstava potrebnih za dovršetak gradnje nedovršenih brodova , čime bi rasteretili dio državne obaveze. I ne samo to, mi smo u Bruxelesu našim profesionalnim pristupom otvorili sva vrata pozitivnom restrukturiranju i isplati neisplaćenih radničkih plaća. Sve to dobrovoljno, volonterski, samo kako bi pomogli radnicima, hrvatskoj brodogradnji i državi.

Naša ponuda, u kojoj se nalaze svi ti odgovori još je uvijek na snazi, iako je njen rok valjanosti pri kraju - a kao što smo u njoj i naveli, nakon što ostali dionici odrade ono što je neophodno, mi  smo spremni istog trenutka pokrenuti i napraviti sve ono što smo ponudili - poručili su iz Brodosplita.

>>Konferencija Uprave Uljanika nakon što je Brodosplit odabran za strateškog partnera


 
Ključne riječi

Komentara 4

AO
ante.oreskovic75
16:44 26.02.2019.

Teško će biti niste vi IDS! Pa da su mislili da im odgovara rad na pošten način prihvatili bi vas prije nego su mjesecima štrajkali i plakali kako je za njihov nerad i nepoštenje krivac država!Zar se nisu,još i hvalilii da su najbolji i da će se odvojiti?Pitajte Kajina,šta se oni prave ludi?

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
18:20 26.02.2019.

Ne mogu vjerovati koliko su radnici Uljanika ograničenih mozgova. Pa oni su godinama dodatno nagrađivali svoje direktore povrh plaće veće od predsjednika države milijunima kuna za uspješne poslove. A tonuli su sve dublje u gubitke. Pa zar je tako teškoko razlikovati da li firma više potrošila nego što je zaradila? A imali su svoje predstavnike u upravnom odboru, imali su dionice, svoje vlastite novce su jednostavno poklonili direktorima. Upropastili firmu i ukinuli brodogradnju na sjevernom Jadranu. Nisu nikada se niti javili ministarstvu gospodarstva da u ime vlade zajedno s njima smijeni lopove direktore. A imali su zajedno s vladom komotnu većinu u upravnom odboru. Moraš biti posebno ograničen da se tako ponašaš neodgovorno prema sebi i svojim obiteljima. I to njih nekoliko tisuća takvih. Analize kažu da niti jedan brod porinut u posljednjih 5-6 godina nije donio ikakvu dobit. Niti jedan???

PR
PrimoracRi
16:39 26.02.2019.

Dojdi , pa gremo delat brodi ćo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije