Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŽIVLJAJI IZ AFGANISTANA

'Naš vodič Hafiz čudio se toploj vodi iz pipe, a kad sam mu dao pastu za zube, njegov ju je sin – pojeo'

27.05.2021.
u 17:05

Od dolaska u Kabul svi smo bili pod dojmom stanja u gradu i doživjeli smo kulturološki šok. Imali smo osjećaj da smo u 14. stoljeću s obzirom na to kako je tamo lokalno stanovništvo živjelo, kazao je umirovljeni časnički namjesnik Marijo Vuičić koji je u Afganistanu proveo tri misije

Ključne riječi

Komentara 33

NE
neutrin0
17:23 27.05.2021.

I onda kada takvu populaciju napustiš u Europu, čudom se čudiš kako se ne mogu prilagoditi našoj sredini. Ne mogu, niti će se moći generacijama...

AA
aabbcc
18:53 27.05.2021.

Jos davno bila je na tv-u i druga strana Kabula, raskosne vile od mramora i sve u luxuzu sa zidanim ogradama i bodljikavom zicom i do treceg kata . Od novaca MZ za dvjesto skola nije im sagradjena ni jedna.

DU
Deleted user
19:53 27.05.2021.

Haso nas "futra" na dnevnoj bazi Irancima,Kurdima,Arapima,Afganima? Ne znam što pokušavate? Približit nam islamski svijet i kulturu kako bi lakše podnijeli "kulturno obogaćivanje" dpktorima i inženjerima s Istoka???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije