Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
simpatičan potez

Naš ministar dan bioraznolikosti je obilježio i 'fotografijom medvjeda'. Prepoznajete li ga?

Zagreb: Ministar Ćorić na obilježavanju Međunarodnoga dana bioraznolikosti Maksimiru
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
22.05.2021.
u 12:08

Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, neovisno o tome tko će na razini bilo koje jedinice lokalne samouprave obnašati vlast, smo tu da pomognemo, izjavio je Ćorić

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić danas je sudjelovao na edukativno-informativnom obilježavanju Međunarodnoga dana bioraznolikosti u parku Maksimir. Za koga će glasati na izborima kazao je da će to odlučiti sljedeće nedjelje.

"Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, neovisno o tome tko će na razini bilo koje jedinice lokalne samouprave obnašati vlast, smo tu da pomognemo", izjavio je Ćorić.

Odnosno, istaknuo je, zadaća Ministarstva je da politikama koje će biti i zelene i održive učini sve da Hrvatska u narednom razdoblju iskorači dodatno u smjeru niskougljičnog održivog razvoja. "I to je ono što nas veseli, uz činjenicu da danas slavimo Dan biološke raznolikosti i Dan zaštite prirode u Republici Hrvatskoj", poručio je ministar Ćorić.

Dodao je da neće komentirati zelene programe, dodavši kako je najvažniji zeleni program Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, odnosno naših građanki i građana. "Siguran sam da svi želimo isto - a to je zaštita prirode, očuvanje okoliša i u konačnici očuvanje bioraznolikosti. I to je smjer u kojem idemo", odgovorio je na pitanje tko ima bolji "zeleni program" Možemo! ili Domovinski pokret. 

Ministar Ćorić fotografirao se u plakatu koji su inače popularni među građanima, gdje svoju glavu staviš u rupu gdje je zapravo lice nekog lika, životinje.... Ministar je stavio lice na glavu medvjeda. 

22.05.2021., Zagreb - Ministar gospodarstva i odrzivog razvoja Tomislav Coric sudjelovao je na edukativno-informativnom obiljezavanju Medjunarodnoga dana bioraznolikosti u parku Maksimir. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL

Komentara 3

Avatar Crni labud
Crni labud
12:48 22.05.2021.

TĆ predator oportunist. To je i inače.

VI
vidum
13:13 23.05.2021.

Ne skidaj kostim, super ti stoji.

SA
sani1
12:26 22.05.2021.

Nekako mi bolje pasao ministar Međed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije