Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNI HIT!

Naručio je seksi mušku potkošulju na internetu, a ono što je dobio – nasmijalo je sve

Tank top
Foto: Facebook
06.04.2017.
u 08:52

Usudite li se kupovati na internetu?

Iako je kupnja preko interneta postala popularnija i lakša nego ikada, mnogi su i dalje skeptični kada je riječ o nečemu što nisu vidjeli uživo.

Ako pitate Jeremyja Priolu, skeptični su s razlogom. Ovaj ljubitelj zdravog života muški je top kupio kako bi mogao pokazati svoje impresivne rezultate vježbanja.

No umjesto sive, testosteronom nabijene muške potkošulje Jeremy je dobio – haljinu!

Njegov je odgovor na ovakvu kupnju ubrzo postao viralan!

– Naručio sam potkošulju s Amazonu, a poslali su mi haljinu. Dobra je strana što moja stražnjica u njoj izgleda super – napisao je Jeremy.

>> Viralno ne postoji, 90 posto dijeljenog sadržaja dolazi iz tek nekoliko izvora

>> Dvogodišnja djevojčica začepila usta prodavačici i postala hit na Facebooku

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar gmail
gmail
22:41 06.04.2017.

Svaka objava ovakvih jadnih članaka na ne portalu nekoć uglednog lista mi je kao pljuska što sam ikada volio ono nešto što je ova kuća prestavljala. Moram stvarno prestati zalaziti ovamo.

DU
Deleted user
08:58 06.04.2017.

Ah, ah, ah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije