Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR SJEVERNE KOREJE

Narod gladuje, a Raketni Kim testira nove krstareće projektile

22.08.2023.
u 14:11

Tropska oluja Khanun zahvatila je Korejski poluotok u jeku sve veće zabrinutosti zbog nestašice hrane u Sjevernoj Koreji

Komentara 25

IZ
ivan.zorger
15:09 22.08.2023.

Da DPRK nije nuklearna sila već bi ju usa i njeni vazali odavno "demokratski oslobodili"

Avatar Centurion
Centurion
14:43 22.08.2023.

Boli me ona stvar za Koreju, Ukrajinu, Rusiju, itd. To je njihova stvar. U africi djeca umiru od gladi i nikom ništa. Šaljete ukrajini milijune a naši branitelji vam kopaju po kantama i žive u barakama. Oni koji nisu vidjeli ni p od prve linije, uživaju u povlaštenim mirovinama. smr.d... jedni.

Avatar SAM
SAM
14:43 22.08.2023.

Zašto nema ovakvog naslova? Narod gladuje, a milioni se šalju u Ukrajinu i Bosnu. Ili, narod gladuje,a političari jure u Grčku spašavati razbijače i kriminalce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije