Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJELO VRIJEME SE PITALA
Povratak na članak

Napravila je to kao studentica da plati fakultet, a onda je život zakucao na vrata

- Kad donirate jajnu stanicu, ne znate hoće li ona biti iskorištena ili ne, tako da ćete provesti čitav život pitajući se imate li negdje biološko dijete za koje ne znate - izjavila je Amy Throckmorton.

Komentari 31

MA
MAX127
18:23 29.12.2019.

Jel se moze autor clanka potpisat da znamo zasto je napisao "oba dvije".. Mislim da ovakve vec u osnovnoj naucis.. A pogotovo ako zavrsis kao novinar ovo je za plakat

VL
DO
domxerex
19:04 29.12.2019.

Ima jedna dobra stvar, nije ovaj članak nije o nebeskom narodu ili ili o izvjesnoj ugroženoj golorukoj nacionalnoj manjini.

VL
CR
CroVictoria
13:57 31.12.2019.

Žao mi je, ali moram reći da sve više dolaze do titule prestižom, ali ne i intelektom... Da je moguće i nije izmišljeno. Samo redovnim kontrolama možete doći do donorskih jajnih stanica.

VL
CR
CroVictoria
18:25 29.12.2019.

U Jugoslaviji, a potom u Hrvatskoj su silovali djevojčice da bi dolazili do jajnih stanica na ginekološkim pregledima. Montirali su trudnoće i prekidali kako bi dobivali plodnost. Nigdje nije postojala donorska stanica, a umjetne oplodnje su radili na veliko. Bez imalo savjesti i odgovornosti. Tema jako interesantna za istraživačko novinarstvo.

VL
AN
antonelić
15:11 29.12.2019.

e sada nam je puno lakše kada smo saznali za biološku majku ... sada možemo mirno gledati sučeljavanje ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.