Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJELO VRIJEME SE PITALA

Napravila je to kao studentica da plati fakultet, a onda je život zakucao na vrata

Foto: YouTube
1/3
29.12.2019.
u 14:48

- Kad donirate jajnu stanicu, ne znate hoće li ona biti iskorištena ili ne, tako da ćete provesti čitav život pitajući se imate li negdje biološko dijete za koje ne znate - izjavila je Amy Throckmorton.

Elizabeth Gaba tražila je svoju biološku majku otkad je dobila za svoj 18. rođendan informacije o ženi koja je donirala svoju jajnu stanicu zahvaljujući koje je došla na svijet. 

Osim što ju je uspjela pronaći, saznala je kako se uopće sve to odigralo. Naime, njezina biološka majka Amy Throckmorton saznala je kad je bila studentica na Sveučilištu Južne Kalifornije da može zaraditi ako donira svoje jajne stanice. Nakon kratkog vaganja želi li to ili ne učiniti, odlučila je kako će to ipak učiniti. 

- Kad donirate jajnu stanicu, ne znate hoće li ona biti iskorištena ili ne, tako da ćete provesti čitav život pitajući se imate li negdje biološko dijete za koje ne znate - izjavila je Amy Throckmorton. 

Osim što je dobila za svoj 18. rođendan sliku svoje biološke majke, Elizabeth je saznala kako je Amy diplomirala 1999. godine i da je bila članica sestrinstva. S relativno malo informacija, krenula je u potragu za njom i uspjela ju je pronaći. 

Sličnosti između majke i kćeri su bile očigledne. Osim što su oba dvije članice istog sestrinstva, oba dvije se bave pjevanjem i obožavaju ptice. Amy ima danas troje djece, no kazala joj je kako joj je izuzetno drago što je upoznala svoju biološku kćer s kojoj je od tada i dalje u kontaktu. 

Ključne riječi

Komentara 31

MA
MAX127
18:23 29.12.2019.

Jel se moze autor clanka potpisat da znamo zasto je napisao "oba dvije".. Mislim da ovakve vec u osnovnoj naucis.. A pogotovo ako zavrsis kao novinar ovo je za plakat

DO
domxerex
19:04 29.12.2019.

Ima jedna dobra stvar, nije ovaj članak nije o nebeskom narodu ili ili o izvjesnoj ugroženoj golorukoj nacionalnoj manjini.

CR
CroVictoria
13:57 31.12.2019.

Žao mi je, ali moram reći da sve više dolaze do titule prestižom, ali ne i intelektom... Da je moguće i nije izmišljeno. Samo redovnim kontrolama možete doći do donorskih jajnih stanica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije