Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Prvo ga vrijeđao, zatim ga napao pa nožićem ubo u leđa

napad nožem
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
17.01.2018.
u 15:32

Počeli su se naguravati i udarati šakama, a u jednom trenutku 21-godišnjak je izvadio preklopni nož kojim je više puta zamahnuo prema oštećenom muškarcu

Zbog pokušaja ubojstva optužen je 21-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Mladića se tereti da je 10. rujna 2017. od 4,59 do 5,07 sati, u jednom ugostiteljskom objektu na Malešnici, verbalno provocirao jednog muškarca. Nakon toga je izašao iz lokala kako bi popričao s djevojkom koja je do tada bila u društvu s muškarcem kojeg je 21-godišnjak verbalno provocirao. Za njima je iz lokala izašao i muškarac kojeg je 21-godišnjak vrijeđao. Mladić ga je nastavio i dalje vrijeđati da bi se s njim zatim i fizički sukobio. Počeli su se naguravati i udarati šakama, a u jednom trenutku 21-godišnjak je izvadio preklopni nož kojim je više puta zamahnuo prema oštećenom muškarcu rekavši mu da će ga ubosti u vrat. Budući da se oštećenik izmicao, 21-godišnjak ga je uspio ubosti u leđa, lakše ga ozlijedivši.

Tužiteljstvo u optužnici traži i da se 21-godišnjaku produži istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije