Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijana posla

Napao ga bocom pa se nastavili tući u trgovini

vukovar tučnjava
Foto: Branimir Bradaric/PIXSELL
16.05.2015.
u 13:36

31-godišnjak se sumnjiči da je 14. svibnja u 19.45 u alkoholiziranom stanju ispred trgovine u Matoševoj ulici u Solinu bocom udario 32-godišnjaka

Muškarci u dobi  od 31 i 32 godine sumnjiče se za nanošenje teške ozljede odnosno remećenje javnog reda i mira.

Kako je priopćila splitska policija, 31-godišnjak se sumnjiči da je 14. svibnja u 19.45 u alkoholiziranom stanju ispred trgovine u Matoševoj ulici u Solinu bocom udario 32-godišnjaka. Boca se razbila, a krhotine stakla lakše su ozlijedile 47-godišnjaka koji se našao u blizini. Sukob dvojice muškaraca tu nije stao, jer se 31-godišnjak sumnjiči da je potom razbio vrata trgovine, a sukob s 32-godišnjakom, koji je također bio alkoholiziran, nastavljen je i unutar trgovine.

U tom sukobu 31-godišnjak je teže ozlijeđen. On je prijavljen za remećenje javnog reda i mira, a 32-godišnjak za nanošenje teške ozljede. Splitska policija dovršila je i kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakom, koji se sumnjiči da je 13. svibnja u 21.30  u Baškoj Vodi napao 23-godišnjaka. U tom sukobu stariji  je mladić teže ozlijeđen te je zadržan na liječenju u bolnici, dok je 17-godišnjak kazneno prijavljen.

>>Djevojka (22) ga odbila u klubu pa joj bocom piva razbio glavu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije