Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI ZASLUŽENO

Napadnutog studenta spasili - nindže!

ninje
VL
Autor
Hrvoje Dečak
20.05.2010.
u 13:47

Jedan od učitelja borilačkih vještina vidio je napad i poslao svoje učenike, odjevene u crne odore kakve su nosili nindže, da otjeraju napadače.

Trojica napadača okomila su se u Sydneyju na 27-godišnjega njemačkog studenta medicine koji boravi u Australiji na razmjeni, piše list Sydney Morning Herald. Međutim, na njihovu žalost, to se dogodilo točno ispred škole borilačkih vještina. Jedan od učitelja borilačkih vještina vidio je napad i poslao svoje učenike, odjevene u crne odore kakve su nosili nindže, da otjeraju napadače.

- Trebali ste vidjeti njihova lica kada su nas ugledali u odorama kako idemo prema njima - rekao je učitelj Kaylan Soto.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:01 21.05.2010.

(C:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije