Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U ZADRU

Napad na maloljetnika: Bokserom ga je udarao u glavu, zašto su ga krvnički pretukli?

hitna
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
22.04.2021.
u 23:42

Na mjesto događaja stigli su policajci i Hitna pomoć koja je odvezla žrtvu napada.

U Zadru je večeras došlo do incidenta u kojem je ozlijeđen jedan maloljetnik. Do incidenta je došlo u Ulici bana Josipa Jelačića oko 20.10 sati.

- Kad sam vidio kako ga njih četvorica mlate, nisam mogao vjerovati da se to događa. Zaustavio sam automobil na sred ceste i počeo na njih vikati. Kad su me ugledali, razbježali su se, a jedan mladić je ostao nepomično ležati na tlu – ispričao je za zadarski.hr svjedok incidenta.

Vozeći se u automobilu vidio je kako četvorica mladića nekoga tuku. Očevidac tvrdi da je jedan od napadača mladića bokserom udarao u glavu. Dodao je kako su napadači bili stariji i fizički nadmoćniji te da je napadnuti bio sitnije građe, težak oko 40 kilograma te starosti između 14 i 15 godina.

- Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Gledam i ne vjeruje da je to moguće u našem gradu. Takvo nasilje, takva okrutnost, a oni su djeca. Zašto se to događa - dodaje.

Na mjesto događaja stigli su policajci i Hitna pomoć koja je odvezla žrtvu napada.

- Ležao je nepomično, ali je bio pri svijesti. Nisam mu dao da se onesvijesti. Lice mu je bilo izranjavano od udaraca. Rekao je da su mu ti isti momci već prije prijetili. Također je rekao imena nekih od njih, odnosno znao je svoje napadače. Jedan od njih je bio plavokos. Zašto su mu prijetili, zašto su ga tako krvnički pretukli, ne znam, ali dječak se nije mogao pomaknuti. Ležao je nepomično, boljela su ga leđa, kao da mu je bila ozlijeđena kralježnica. Pitanje je što su mu napravili - rekao je svjedok za zadarski.hr.

Policija je navela kako su zaprimili dojavu o napadu te da je istraga u tijeku nakon čega će se znati više informacija.

Ključne riječi

Komentara 9

MA
maxyidio40
07:24 23.04.2021.

Čuj ovog tipično za Zadar ili Split, a u Zagrebu npr susid susida ubija zbog kante za smeće alo zbog kante....

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
01:54 23.04.2021.

Tako su mene dvojica starijih kretena napali ispred gimnazije u Bjelovaru 13.siječnja 1991 navečer poslje zadnjeg sata u 19.15 divljački pretukli...u međuvremenu sam završio školu,fakultet i onda je došla 1999 godina!..obadvojicu sam pojedinačno u razmaku od nekoliko dana doma došao mlatiti pred njihovima ukućanima!!..neprocijenjivo iskustvo!!

HS
highlander.spatula@gmail.com
00:01 23.04.2021.

Maloljetnika bokserom, uf, zanima me koliko su godina imali napadaci? Tako je mene jedan kada sam imao 16, on preko 30...cekam da dodjem u osamdesete..znam mu djecu..bit ce deda detetu utulio glavu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije