Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBAČENA IZ HDZ-A

Namješteni natječaj joj je dva puta poništio DKOM, a ona je zbog njega čak pokrenula i upravni spor!?

21.09.2022.
u 14:30

Magdalena Dovečer bila je u HDZ-u poprilično aktivna godinama, bila je članica Mladeži HDZ, a početkom 2021. bila je i članica Gradskog odbora HDZ-a Čakovec. Po struci je pravnica, a jedno je vrijeme bila i u Europskom parlamentu u kojem je stažirala kao asistentica Mariye Gabriel, bugarske zastupnice, gdje je, ironično, s obzirom na sadašnju svoju situaciju, pratila i sastanke Odbora za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

Ključne riječi

Komentara 34

KI
kiselovrhnje
14:43 21.09.2022.

Sto je ovo neka nova vrsta lopovluka!? Ako mi ne dopustite pljacku, ide tuzba da ostvarim svoja stranacka prava koja mi omogucuje HDZ iskaznica. Ljudima se povraca vise od ovih kradezeovskih lopova.

Avatar tarana
tarana
15:26 21.09.2022.

A upiremo prst na mađarsku korupciju i Orbana.

KO
koraknaprijed
14:51 21.09.2022.

Hrvatski,nepotizam,lopovluk i korupcija je na visokoj nozi, sva sreća omča zvana EU im pomalo staje na rep!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?