Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo u grčkoj

Nalaz obdukcije Katsourisa: Čini se da ga je ubio njegov prijatelj, AEK-ov navijač?

Atena: Mjesto sukoba hrvatskih i grčkih navijača tijekom kojeg je preminuo navijač AEK-a
Foto: Thanasis Dimopoulos/EUROKINISSI
1/5
10.11.2023.
u 12:33

Prema tom izvješću, 29-godišnji navijač AEK-a umro je od krvarenja nakon puknuća krvnih žila

Nakon što su grčki mediji sinoć objavili da je uhićen jedan navijač AEK-a zbog sumnje da je umješan u ubojstvo Michalisa Katsourisa (29) u kolovozu, 24sata doznala su detalje laboratorijskog vještačenja smrti. 

Prema tom izvješću, 29-godišnji navijač AEK-a umro je od krvarenja nakon puknuća krvnih žila, a dva patologa koja su potpisala izvješće u svojim zapažanjima su navela: "Obilježja rane upućuju na korištenje reznog instrumenta", stoji u izvješću obdukcije. 

U analizi je utvrđeno da je smjer predmeta kojim je navijač uboden odozgo i unutar ruke prema dolje i prema van. Rana je bila duboka od šest do sedam centimetara, pa se zaključuje da je duljina predmeta slična.

"Dubina rane (6 do 7 cm) u kombinaciji s tijekom traumatskog kanala unutar mišićne mase snažno pokazuje ozbiljnost traume tupim predmetom", navodi se u izvješću.

VEZANI ČLANCI:

Kako doznaju 24sata, grčka policija identificirala je trojicu zagrebačkih navijača na koje su se posebno fokusirali jer su bili blizu ubijenom Michalisu, iako je DNK analiza pokazala da nema njihovih tragova na nožu kojim je, prema svemu sudeći, ubijen. Prema pisanju grčkih medija, 102 uhićena BBB-ovca smatraju odgovornima za organizaciju i pripremu cijelog sukoba, pa se špekulira s informacijom da bi u skoroj budućnosti 62 možda mogla biti puštena da se brane sa slobode, a 40 njih zadržano, možda čak i do maksimalnog dozvoljenog roka za istražni zatvor u ovakvim slučajevima od jedne i pol godine. 

GALERIJA Navijački neredi u Grčkoj

Atena: Mjesto sukoba hrvatskih i grčkih navijača tijekom kojeg je preminuo navijač AEK-a
1/18

Podsjetimo, grčki mediji u četvrtak navečer objavili su kako je policija uhitila jednog navijača AEK-a za kojeg se sumnja da je umješan u ubojstvo Michalisa Katsourisa (29) u neredima do kojih je došlo u kolovozu. 

Komentara 12

Avatar Idler
Idler
13:02 10.11.2023.

Nesretni slučaj kaj se ponavlja od prveg dana jer, kakšni god bili, Boysi ne nosaju tak nekaj. Druga stvar je kaj su oni tam delali i kakšni su, a treća je grčki pravosudni sustav !

T2
Tomo_20
12:46 10.11.2023.

A sad je i njegov prijatelj???

CH
chemica
13:38 10.11.2023.

Nisan li reka, nobelovci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije