Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovanje

Nakon tri godine zatvoren McDonald's u Banjoj Luci

McDonald's
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
17.02.2015.
u 08:42

Vlasnik franšize "McDonald's" za RS razmišljat će i o traženju alternativnih lokacija za restoran

Jedini restoran čuvene američke kompanije za brzu hranu "McDonald's" u Banjoj Luci, a samim tim i RS-u, od jučer je zatvoren. Kako su objasnili u kompaniji "Dreamfoods restorani", koja je korisnik "McDonald's" franšize za RS, do zatvaranja poznatog američkog restorana, koji je bio smješten u ulici Veselina Masleše, popularnoj Gospodskoj, došlo je iz poslovnih razloga.

- Vlasnik franšize "McDonald's" za RS u budućem razdoblju razmišljat će i o traženju drugih lokacija za restoran i nastavit će razmatrati opcije za razvoj brenda - rekli su u kompaniji "Dreamfoods restorani". Dodali su da će sva prava na naknadu radnika ovog restorana biti ispoštovana u skladu s propisima u RS. Zbog zatvaranja restorana bez posla su ostala 34 radnika. Banjolučki "McDonald's" otvoren je u listopadu 2012.

>>Konačno otkriveni sastojci McDonald'sova umaka

>>Pogledajte koja je tajna McDonald'sovih krumpirića
 

Komentara 16

DU
Deleted user
08:54 17.02.2015.

Što da mi ovdje u Hrvatskoj učinimo s tom viješću? Da na osnovi nje Miloradu Dodiku pošaljemo izraze duboke sućuti zbog neizmjerne tragedije koja je snašla Banjalučane?

Avatar germanikus
germanikus
10:24 17.02.2015.

Hihihihihihihihi..nisu Srbi ni blesavi.......bravo na bojkotu tog smeća!!!!!!!!!!!!!!!

MT
mile the king
11:56 17.02.2015.

gde ce oni sa cevapima da se bore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije