Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mala utjeha

Nakon što je saznala da joj jedno dijete umire, vidjela ovu sliku ultrazvuka

Bebe na ultrazvuku
Foto: YouTube
1/4
18.02.2016.
u 09:11

Brittani i njezin suprug Ian nisu planirali imati još djece, a kamoli blizance

Nakon što je Amerikanki Brittani McIntire liječnik otkrio da jedno od blizanaca koje očekuje umire, cijelu obitelj je zavila tuga.

No, jedna fotografija s ultrazvuka ih je utješila. Na slici se vidi kako dječak, kojem su liječnici otkrili rupu na srcu i oštećenje na mozgu, drži svoju sestricu za ruku. – Liječnik je rekao kako se ne vidi puno, ali se razaznaju njegova i njezina ruka i čini se kako se drže za ruke – ispričala je majka.

Brittani i njezin suprug Ian nisu planirali imati još djece, a kamoli blizance. – Kada smo došli na ultrazvuk, rekli su nam da imamo dva srca koja kucaju – rekla je majka koja je bila shrvana kada su joj rekli da se jedna beba ne razvija kako bi trebala.

– Njegova jedina šansa za preživljavanje bila bi operacija srca, no ne žele ga operirati zbog problema s mozgom – rekla je Brittani.

Ipak, snimka s ultrazvuka utješila ih je. Na snimci se vidi kako dječak Mason drži za prst svoju sestru Madilyn. – Većina blizanaca se, kod ovakvih snimaka, međusobno udara, a rekli su nam da se čini da se naši blizanci ponašaju vrlo zaštitnički – ispričala je Brittani.

Dodala je kako je ta zajednička snimka nešto što će imati zauvijek.

>> Fotografija izazvala pomutnju: Koja je od njih majka, a koje su kćeri?

Komentara 56

Avatar abakus
abakus
12:04 18.02.2016.

Svaka žena koja razmišlja o pobačaju trebala bi napraviti ultrazvuk. Jamčim da bi se nakon slike djeteta kojeg nosi velika većina njih predomislila. Na kraju krajeva, sam dr. Nathanson, koji je bio jedan od grupice ljudi koji su uveli legalan pobačaj u SAD i koji je sam napravio pobačaj vlastitog djeteta na svojoj ženi, promijenio je mišljenje o pobačaju nakon što je po prvi put počeo obavljati preglede trudnica ultrazvukom tj. po prvi put vidio dijete u utrobi majke. Nakon toga postao je žestoki borac protiv pobačaja, autor filma "Nijemi krik" i pokajao se iz dna duše zbog pobačaja koje je počinio i koji je ozakonio.

BA
baksi
12:04 18.02.2016.

Bog je velik

AD
adjurd19
18:35 18.02.2016.

Svi mi manje,više imamo djecu,neki su nažalost teškom mukom uspjeli dobiti potomstvo, neki lakše, ali smo sretni i ne želimo slavu preko muke i patnje.Osobno sam imao sličnu tragediju i nebi mi palo na pamet ni pomisliti,a kamo li takoo nešto objaviti u javnosti.Eventualno podijeliti tugu u krugu obitelji i to je to.A ovo danas što imamo po medijima prevazilazi svaki razum.Naša djeca nisu kriva što mi nismo poznati i bogati, pa nam se djeca (rođena i nerođena)ne naslikavaju po medijima,i za to ne zarađujemo velike novce.I zato su moja djeca i obitelj sretni.Za mene je moja obitelj najljepša,najzgodnija i najpametnija na svijetu i to ostaje u krugu moje obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije