Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Minić i štikle

Nakon Srpkinje, javio se još jedan bivši ljutiti radnik restorana na Krku: "Neugodno me hvatala za grudi"

Pogled na mjesto Punat na otoku Krku
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
05.07.2023.
u 12:01

Prvo se djevojka iz Srbije požalila na neprimjereno ponašanje vlasnika restorana na Krku koji su ju tražili da nosi štikle i minice, a sad se javio još jedan nezadovoljni bivši radnik

"Znala me otvoreno pitati 'Je li mi guzica velika?'", svoja iskustva s restoranom na Krku čije je vlasnike djevojka iz Srbije optužila za neprimjereno ponašanje, za Jutarnji list ispričao je i muškarac iz Gline. Tamo je prošle sezone radio kao kuhar. U 50 godina, to mu je bilo prvi put da ide raditi na more. 

Ispričao je da je vlasnica "znala doći u kuhinju i neugodno ga hvatati za grudi". Nekoliko puta su to i gosti vidjeli. Kaže je kako su svađe među supružnicima bile česte, a za manjak gostiju bili su im krivi radnici. "Iako se više od deset godina bavim ovim poslom, uvjerili su me da ne znam kuhati. Kad se nisu svađali međusobno onda bi nekoga od nas uzeli na pik. Gosti su često slušali te naše svađe i rasprave, sjećam se jednom prilikom kad je urlala i ponavljala 'Šta ti misliš da sam ja glupa plavuša koju možeš povaliti?!', i to zbog juhe koju ona sama nije dobro skuhala.

Pola sata kasnije ponašala bi se kao da smo najbolji prijatelji i potpuno ignorirala svađu, te promjene raspoloženja su bile sulude", prisjetio se za Jutarnji list. Ostao je tek nešto više od mjesec dana. Ipak dodaje da su ga pošteno isplatili.

VEZANI ČLANCI:

Internetom se prije nekoliko dana proširila priča o iskustvu mlade Srpkinje koja je kratko radila u tom restoranu. Detalje je podijelila njezina majka na Twitteru. 

"Kad sam došla, šefica mi je prvi dan rekla da bih trebala ''ugraditi' sise, dva dana kasnije šef me pitao znam li hodati u štiklama. Kad sam rekla da znam, rekao je da će mi kupiti minić i štikle da u tome služim hranu. Na to sam rekla da nisam došla biti atrakcija i oblačiti se kao kurva samo da bi oni privukli goste, nego bi ih valjda trebala privući hrana. Naljutio se", ispričala je. I prema njenim riječima, bračni par se svađao, a dodala je da ju je žena gađala pepeljarom. Gazda je pak ispričao svoju stranu priče, tvrdi da ga je djevojka ucjenjivala i da je njegova supruga rukom slučajno gurnula plastičnu pepeljaru. 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Povucimezarep
Povucimezarep
13:29 05.07.2023.

Hvatala ga za grudi?! 🙄 Ja Jane, ti Tarzan?!

MI
Mikis
14:39 05.07.2023.

zanimljivo kako ti Dadici vlasnici crne konobe koja vise slici na zadrugu u potpunosti isplate svoje "rodjake", a kad im je sezonu radio purger glavni kuhar, tek su ga zimus isplatili u potpunosti ali bez bonusa. a covjek im tamo ptoslu sezonu izduro sve na svojim plecima. isplatili ga po osnovi nakon 6 mj i dopisa nj odvjetnika. To je to. Zadrugari zovu svoje nestrucne nis koristi pa se natezu s njima mjesec dana preko zdravog razuma normalnih radnika koje oni ne isplate u potpunosti i na vrijeme kao im njihovih ocito po mazohizmu, dragih zadrugara

Avatar Zgubider..
Zgubider..
15:03 05.07.2023.

Ništa se ne trebamo čuditi, to je modus operandi restorana koji rade od Svibnja do Listopada, a ostatak godine su zatvoreni. U tih 6 mjeseci totalni stres, treba zgrnuti što više love. A na Krku izgleda posluje više njih tako. Prije nekih 20tak godina kišno popodne. Nećeš baš cijelo popodne provesti u hotelskoj sobi, idemo malo prošetati. Nakon šetnje, ajmo na piće (negdje između 15 i 16 sati). Sjedamo na praznu terasu pizzerije Cicibela. Konobar nas odbija, "ne možete piti, morate jesti". Di ću jesti, nit je vrijeme ručka, nit je vrijeme večere, nit sam gladan, a terasa prazna. Dižemo se i odlazimo. Nikad više nisam sjeo u Cicibelu, nit ću više ikad sjesti (mada sam se više puta vraćao u Bašku). To mi se u mnogim drugim zemljama nikad nije dogodilo, al to je tako, Balkanski turizam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije