Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod palače Les Invalides

Nakon policijske potjere u Parizu uhićena jedna osoba

policija pariz
Foto: Reuters/PIXSELL
16.12.2015.
u 14:06

Incident se dogodio u središtu Pariza kod palače Les Invalides, gdje se nedavno održala komemoracija za 130 ubijenih u islamističkim napadima

Francuska policija zapucala je na automobil koji je naglo skrenuo prema zgradi vojnog muzeja u Parizu u srijedu i uhitila je vozača, izjavio je jedan policijski dužnosnik.

Policajac je ispalio desetak hitaca na automobil, koji se nakon toga zaustavio, a vozač je odveden u pritvor, kazao je dužnosnik.

 Incident se dogodio u središtu Pariza kod palače Les Invalides, gdje se nedavno održala komemoracija za 130 ubijenih u islamističkim napadima u francuskoj prijestolnici 13. studenoga.

>>Antibombaška ekipa pozvana zbog 'sumnjive aktivnosti' na zrakoplovu iz Pariza

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije