Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li sve baš tako?

Nakon pauze evo opet Todorića: Kako laže Martina Dalić

Martina Dalić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
01.10.2017.
u 19:04

Martina Dalić jasno kaže kako nikakve informacije o tome da je Agrokor u problemu nije dobila od Uprave. I da sve što znaju je temeljem rating agencija. Tko je dakle u pravu? Dalić ili ja? Ili je pak lagala cijeli hrvatski Sabor....jedva čekam Povjerenstvo....

Ivica Todorić se nakon gotovo dva dana pauze ponovno oglasio na svom blogu a glavna meta mu je i dalje Martina Dalić.

Novi post blogera Ivice Todorića prenosimo u cijelosti:

Nakon što cijeli prošli tjedan, a ponavljaju ovaj vikend u novinama Martina Dalić i mediji tvrde kako sam "priznao da je Agrokor propao " i kao tražio neke silne novce od Države, evo iskaza Martine Dalić u Saboru RH 05.04.

Martina Dalić jasno kaže kako nikakve informacije o tome da je Agrokor u problemu nije dobila od Uprave. I da sve što znaju je temeljem rating agencija. Tko je dakle u pravu? Dalić ili ja? Ili je pak lagala cijeli hrvatski Sabor....jedva čekam Povjerenstvo....

A kad smo kod rating agencija, evo što je "Moody 's" napisao 24.02. 

"Agrokor ima dovoljnu likvidnost za pokrivanje obaveza u 2017 i 2018."

Dalić tada već naveliko radi na Lexu? Zašto?

Sutra nastavljamo...

Ipak to sto je Martina Dalić taj dan rekla u saboru samo je dio puno dužeg ekspozea. Todorić je izdvojio  rečenicu izgovorenu u kontekstu kako se počelo raditi na zakonu, a počelo se prije nego je uprava ista priznala o stanju u kompaniji, to je poanta i kontekst te izjave. Isto tako izjava Moody'sa je isto izvučena iz konteksta jer ta je rejting agencija na početku godine upozorila na ozbiljan probem Agrokora. Osim toga cijela kronologija događaja je i javno bila prikazana što se može vidjeti OVDJE

Martina Dalić
1/12

Komentara 56

Avatar Prodanović
Prodanović
17:40 01.10.2017.

Ivek, kaj si kral, kral si, koga si prevaril, prevaril si...sada kada te Rusi drže za gušu ostaje ti pisati pjesmice, ali narod ne buš prevaril...jadan si, zato šuti, misli barem na unučad, sineke si svakako utopil!

PU
Pukovnik
17:34 01.10.2017.

Hijena reži na hijenu. Todorić je kriv kao Juda Iškariot. Dalićka je u sukobu interesa od prvog dana u vladi. Ona glumi zaštitnicu nacionalni interesa a muž radi za Mađare. Idejalno bi bilo da "gazda" povuće što više njih u ponor sa sobom.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
16:47 01.10.2017.

Tko ne vjeruje Todoriću palac gore. (tko vjeruje palac dolje).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije